Pagani Huayra promite sa faca senzatie in Transformers 4

Pagani Huayra promite sa faca senzatie in Transformers 4
Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Chevrolet Corvette Stingray, Chevrolet Camaro SS '67, Lamborghini Aventador LP700-4 si, mai nou, Pagani Huayra. Ce au in comun toate aceste modele? Ei bine, pe langa faptul ca reprezinta automobile de vis si/sau colectie pentru fiecare dintre noi, cu toate acestea urmeaza sa ne intalnim si in cea de-a patra patra a francizei Transformers.
Distribuie pe Facebook

Poate ca omenirea a castigat pana acum toate bataliile, insa razboiul nu s-a terminat. Transformers revine in cinematografele de pe intreg mapamondul in data de 27 iunie a anului viitor, cea de-a patra parte a faimoasei francize promitand o distributie mai impresionanta ca oricand. Iar aici nu ne referim la rolurile principale distribuite actorilor Mark Wahlberg, Nicola Peltz si Stanley Tucci, ci la lista cu automobilele ce vor da savoare filmului Transformers 4.

O lista cuprinsa din nume precum Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Chevrolet Corvette Stingray, Chevrolet Camaro SS '67, Lamborghini Aventador LP700-4 si care, mai nou, include si prezenta impresionantului Pagani Huayra. Va fi insa supercarul italian de partea Autobotilor sau Zeul Vantului va complota la distrugerea omenirii impreuna cu Decepticonii? Ei bine, acest lucru ramane de vazut.

Transformers 4 - Masini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Transformers 4 - Masini
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2013