Din studio direct la Hollywood: Electronic Arts anunta filmul Need for Speed

Din studio direct la Hollywood: Electronic Arts anunta filmul Need for Speed
La doar cateva saptamani de la anuntarea unui nou joc din seria Need for Speed, americanii de la Electronic Arts revin si fac o noua dezvaluire incendiara: celebra franciza se pregateste de un debut furtunos la Hollywood!
Distribuie pe Facebook

Desi informatiile oficiale sunt limitate la acest moment, americanii de la Electronic Arts au anuntat ca se bazeaza pe sprijinul celor de la DreamWorks pentru a transforma seria Need for Speed intr-unul dintre cele mai de succes filme cu masini ale intregii istorii. Filmarile peliculei ar trebui sa demareze in cursul anului viitor, in timp ce rezultatul final este asteptat sa soseasca in cinematografele din intreaga lume abia in 2014.

Conform EA, viitoarea productie va fi animata de secvente in stilul filmelor cu masini ale aniilor '70 insa, in acelasi timp, va ramane fidela spiritului seriilor Need For Speed. Scenariul urmeaza a fi scris de fratii George si John Gatins, in timp ce partea de regie ii va reveni lui Scott Waugh.

Momentan, acestea sunt singurele detalii care se cunosc la acest moment. Pana la aparitia unor noi informatii, va invitam sa aruncati o privire asupra primului trailer al viitorului joc din Need For Speed: noul Most Wanted.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2012