Fast and Furious 9, trailer complet nou pentru filmul in care apare pentru prima data fratele lui Dom

Fast and Furious 9, trailer complet nou pentru filmul in care apare pentru prima data fratele lui Dom
  • Fast and Furious 9, trailer complet nou pentru filmul in care apare pentru prima data fratele lui Dom
  • Mult anticipata productie ar fi trebuit sa ajunga in cinematografele din intreaga lume inca din mai 2020
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata productie ar fi trebuit sa ajunga in cinematografele din intreaga lume inca din mai 2020.

Amanat de mai multe ori din pricina pandemiei de coronavirus, urmatorul film din seria Fast and Furious a primit in weekendul care tocmai s-a incheiat, cu ocazia celei de-a 55-a editii a celebrului eveniment Super Bowl, un trailer complet nou.

Lung de aproximativ 30 de secunde, respectivul material video, prezentat in cadrul uneia dintre pauzele Marelui Meci, surprinde cateva dintre cascadoriile extrem de interesante pregatite publicului.

Din meniul pregatit de cel mai nou trailer al mult anticipatului film F9 nu lipseste, in plus, nici John Cena, care va juca rolul de... frate al lui Dominic Toretto, dupa cum precizam si anterior; o alta surprinza majora o reprezinta revenirea lui Han Lue.

Revenind la detaliile deja cunoscute, tinem sa reamintim ca respectiva productie ar fi trebui sa ajunga in cinematografele din intreaga lume inca din data de 22 mai a anului 2020, insa a fost amanata.

Initial pentru aprilie 2021 si ulterior pentru 29 mai 2021, ceea ce inseamna ca de lansarea mult anticipata a urmatorului film din celebra serie Fast and Furious ne mai despart, in cazul in care nu se schimba nimic intre timp, aproape patru luni.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2021