Ford Mustang, vedeta noului film 'Need for Speed'

Ford Mustang, vedeta noului film 'Need for Speed'
In cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc luni, in cadrul editiei 2013 a evenimentului Electronic Entertainment Expo, companiile DreamWorks si Ford Motor Company au prezentat vedeta pe patru roti a noului film "Need for Speed", ce va fi lansat in Romania pe 14 martie 2014.
Distribuie pe Facebook

Astfel, in cadrul acestui eveniment a fost prezentat publicului noul Ford Mustang, un model unicat, care va fi protagonistul noii pelicule "Need for Speed". Producatorii spun ca acest model este unul cu adevarat special, care va crea cu siguranta doza de adrenalina specifica acestui film.

Ford Mustang din filmul Need for Speed

"Asemenea jocului, vrem sa va oferim acea doza de adrenalina care sa va ridice din scaun. In ultimele luni, am condus unele dintre cele mai grozave masini din lume, inclusiv acest model de Mustang creat special pentru film", a declarat actorul Aaron Paul, cel care a facut introducerea in scena a noului autoturism.

Ford Mustang din filmul Need for Speed

Noul Ford Mustang are cel mai puternic motor din serie, un V8, si prezinta unele modificari, precum jante ultra-usoare, de 22 de inci, si guri de aerisire montate pe capota.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ford Mustang din filmul Need for Speed
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2013