Japoneza cu tractiune spate din cel mai tare film cu masini al verii este de vanzare

Japoneza cu tractiune spate din cel mai tare film cu masini al verii este de vanzare
  • Un Subaru cu tractiune spate folosit la filmarile peliculei Baby Driver a fost scos de curand la vanzare
  • Modelul japonez se bucura si de alte modificari, precum o turbina imprumutata de la versiunea STI din 2004
  • Licitatia va mai dura trei zile si 12 ore; cea mai mare suma oferita pana acum se ridica la 48.100 dolari
Distribuie pe Facebook

Un Subaru cu tractiune spate folosit la filmarile peliculei Baby Driver a fost scos de curand la vanzare pe site-ul eBay.

Vedeta incontestabila a probabil celui mai tare film cu masini lansat in vara acestui an se afla in cautarea unei case noi. Este vorba despre un Subaru WRX cu tractiune spate folosit la filmarile peliculei Baby Driver.

Modelul japonez se bucura si de alte modificari, precum o turbina imprumutata de la versiunea STI din 2004 sau un diferential nou pentru puntea posterioara. Motorul are peste 250.000 km, iar caroseria a fost vopsita din gri in rosu.

Daca mai conteaza, interiorul in cinci locuri isi asteapta pasagerii alaturi de scaune imbracate in piele, aer conditionat, geamuri cu actionare electrica s.a.m.d. Cu adevarat importanta este insa cutia manuala de viteze.

Revenind acum la partea cu filmul Baby Driver, acest Subaru WRX cu tractiune spate este unul dintre cele cinci exemplare construite pentru productia lansata in vara. Doar trei au supravietuit insa cascadoriilor, printre care si acesta.

Asa cum precizam si anterior, modelul japonez cu peste 250.000 km la bord a fost scos recent la vanzare prin intermediul celebrului site eBay. Numarul total al ofertelor intregistrate pana in prezent se ridica la 57.

Licitatia va mai dura trei zile si 12 ore, astfel ca se va incheia abia sambata dimineata. Cea mai mare suma oferita pana la acest moment este de 48.100 dolari - sau, daca vrei, cu aproape 20.000 dolari decat costa un WRX nou-nout.

Subaru WRX din Baby Driver

Subaru WRX din Baby Driver

Subaru WRX din Baby Driver

Subaru WRX din Baby Driver

Subaru WRX din Baby Driver

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Subaru WRX din Baby Driver
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 22 August 2017