Alfa Romeo a reusit sa vanda automobilul cu numarul 3 in Romania!

Alfa Romeo a reusit sa vanda automobilul cu numarul 3 in Romania!
  • Primul automobil vandut a fost un model Alfa Romeo 156
  • A doua masina vanduta a fost una second-hand, in targ
  • Cel de-al treilea exemplar vandut in Romania este un model MiTo
Distribuie pe Facebook

Alfa Romeo, prin intermediul importatorului oficial in Romania, a reusit o performanta demna de invidiat. Dupa 21 de ani de cand este pe piata din tara noastra, producatorul italian a reusit, in cele din urma, sa vanda automobilul cu numarul 3, dupa cele doua autoturisme vandute in 1998, respectiv in 2005.

Producatorul de automobile italienesti, Alfa Romeo, poate spune in cele din urma ca incepe sa simta succesul in vanzari pe teritoriul tarii noastre. Vinerea trecuta, la sediul importatorului de pe Iuliu Maniu nr. 432, a fost livrat cel de-al treilea exemplar de Alfa vandut vreodata pe teritoriul tarii noastre in epoca post-comunista. Fericitul proprietar este un tanar antreprenor din Caracal, detinator al unor afaceri locale.

Automobilul care a ajuns de acum pe maini romanesti este un model MiTo cu motorizare diesel, vandut la un pret de 13.850 de Euro cu TVA inclus. Masina, aflata la promotie inca din 2010 a fost un exemplar de showroom folosit doar la teste cu clientii. Are la bord numai 18 kilometri, deoarece s-a bucurat numai de un singur test-drive, candva in 2011.

"Masina este practic noua. Am realizat cu ea un singur test-drive, acum 3 ani, insa clientul a tras pe dreapta dupa doar 400 de metri de showroom si a fugit fara sa imi dea explicatii direct in statia de RATB", ne spune Maximiliano Gabbanna, Director de Vanzari la Auto-Italia. "Automobilul a fost revizuit constant si s-a bucurat de toata atentia noastra, iar cei 3 ani petrecuti impreuna ne-au facut sa ne despartim cu greu de ea. Si spun asta in numele intregului colectiv al firmei" a mai adaugat acesta.

Clientul, un tanar in varsta de numai 31 de ani, s-a lasat cu greu intervievat de catre noi: "Ma bucur pentru alegerea facuta. Dar nu imi explic de ce vanzatorul mi-a facut cadou 5 bidoane de ulei si mi-a pus la dispozitie platforma pentru a ajunge la Caracal. Mi-au spus ca pot sa stau la volan pe tot parcursul drumului, sa simt experienta de a conduce o Alfa Romeo. Eu stiam ca Alfele nu sunt fiabile, dar prietenei mele ii place acest model, ca seamana cu cainele nostru Pug, asa ca am cumparat-o", ne-a spus Cantemir Botezatu.

Despre Alfa Romeo in Romania

Conform datelor oficiale furnizate de DRPCIV, in Romania sunt inmatriculate circa 206 automobile model Alfa Romeo 156 si 147. Dintre acestea, numai 8 au fost vazute in circulatie in ultimii 5 ani de zile, restul fiind nefunctionale. In plus, exista aproximativ 28.900 de automobile Alfa Romeo 156 cu numere de Bulgaria la noi in tara.

Distribuie pe Facebook
mai multe