Ar putea fi cel mai prost schimb din istoria umanitatii. Un american si-a dat vechiul Golf GTI pe un plic de sos

Ar putea fi cel mai prost schimb din istoria umanitatii. Un american si-a dat vechiul Golf GTI pe un plic de sos
  • Un american si-a dat masina pe un plic de sos
  • Barbatul conduce un Volkswagen Golf GTI din 2004
  • Sosul in cauza este celebrul Szechuan
Distribuie pe Facebook

Cum banii gheata intarzie sa apara, unii aleg sa isi dea masina pe un telefon de ultima generatie. Sau un laptop. Sau pe orice le trece prin cap la momentul respectiv. Tipul din cazul de fata, ei bine... nu cauta sa isi vanda automobilul. L-a dat de buna voie si nesilit de nimeni pe un plic de sos.

Acum mai bine de un deceniu si jumatate, in anul 1998, McDonald's si Disney au lucrat impreuna la dezvoltarea unui produs special, care sa celebreze lansarea animatiei Mulan. Astfel, in locatiile celebrului lant de restaurante de tip fast-food si-a facut aparitia... sosul Szechuan.

Tinand cont de scopul existentei sale, respectivul preparat a fost oferit intr-o editie limitata - astfel ca, la un moment dat, a disparut complet din oferta. Sosul Szechuan a revenit insa de curand in locatiile McDonald's, multumita unui episod din serialul animat Rick si Morty.

Numai ca sefii celebrului lant de restaurante de tip fast-food au estimat gresit cererea pentru respectivul preparat. Chiar daca a fost nevoie de mai bine de un deceniu si jumatate pentru ca McDonald's sa relanseze sosul Szechuan, acesta a disparut numaidecat din meniu.

Drept urmare, persoanele care au reusit sa prinda un plic... fac bani frumosi acum pe eBay sau Facebook. Cel mai profitabil schimb a fost reusit de Rachel Marie, o tanara de 23 de ani din statul Michigan, care a obtinut o masina pe un singur plic de sos Szechuan.

Si nu orice fel de masina, ci un Volkswagen Golf GTI de generatie a patra, fabricat la mijlocul decadei anterioare - in 2004, mai precis. Exact, acea sportiva de clasa compacta cu motor turbo de 1.8 litri si cutie manuala in cinci rapoarte, care valoreaza cateva mii de dolari.

VW Golf GTI pe un plic de sos

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2017