Articol interzis celor cu peste 8 clase: topul manelelor care elogiaza masini

Articol interzis celor cu peste 8 clase: topul manelelor care elogiaza masini
Am mai spus-o si o repetam: "manelele ie viata multora". Ba mai mult, masinile bengoase, de firma, sunt accesorii obligatorii pentru specimenele cu lanturi groase de haur, ochelari de soare cand ploua, cotul pe geam si dependenti de aruncarea gunoaielor pe geam. Asadar, de ce sa nu facem maneaua auto? Zis si facut.
Distribuie pe Facebook

Am fi vrut sa urcam aceste videoclipuri direct pe platforma noastra video. Dar dupa ce le-am ascultat, am zis ca ne riscam sa le facem cateva vizite bonus si sa le lasam acolo unde au fost uploadate, ca stau mai bine. E vorba de 6 manele cunoscute mai mult sau mai putin, cu siguranta ascultate si elogiate de cunoscatori, care ne povestesc despre masini.

Doua clipuri contribuie drastic la o imagine maro a marcii BMW, numai unul murdareste marca Mercedes si altul marca Audi. Restul de doua, neimportante. Si, asa cum e normal, nu lipsesc fetitele, silicoanele, banul gros si valoarea fara numar. Pai cum altfel sa te prezinti la bordul unui ICS6? Si, am adunat aceste melodii aici, pentru a face un top al rusinii: ce melodie strica cel mai mult imaginea masinii pe care, chipurile, o promoveaza?

Si le-am mai adunat aici ca sa ne promiteti ca niciodata nu veti mai asculta vreodata aceste slagare internationale, demne de Eurovision. Le ascultam aici, vomitam, ne revenim si votam. Evident, in scopuri stiintifice, sa vedem ce marca este cel mai mult improscata de noroi de manelisti. Noi votam cu cocalarii din Opelul Astra!

Sondaj

Ce melodie arunca cu scaunul maro cel mai mult pe marca pomenita in versuri?

Audi Q7

BMW X6

BMW X6

Infiniti Q35

Opel Astra Bertone

Mercedes-Benz Clasa S

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2014