Fanii BMW vor plange la vederea acestor imagini. Cat de mare a crescut in timp grila masinilor bavareze

Fanii BMW vor plange la vederea acestor imagini. Cat de mare a crescut in timp grila masinilor bavareze
  • Test comparativ intre noul BMW X7 G07 si vechiul BMW Seria 3 E30
  • Cele doua automobile ale companiei bavareze se dueleaza in... grile
Distribuie pe Facebook

Un test comparativ ceva mai putin obisnuit, ce are ca protagonisti principali vechiul BMW Seria 3 (E30) si noul BMW X7 (G07).

Lansat pe piata la sfarsitul anului trecut, primul X7 de la BMW marcheaza debutul unui nou capitol in povestea companiei bavareze. Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes GLS, modelul cu pricina ofera in premiera absoluta un interior cu trei randuri de scaune si pana la sapte locuri.

Totodata, noul BMW X7 este, probabil, si modelul cu cea mai mare grila frontala din istoria companiei bavareze. O demonstreaza inclusiv urmatorul material video, de aproximativ 22 de secunde, care ne dezvaluie cum arata concurentul lui Mercedes GLS cu 'rinichii' vechiului Seria 3 (E30) si... viceversa.

Ramanem la primul BMW X7 din istoria companiei bavareze si reamintim ca rivalul lui Mercedes GLS porneste in Romania de la 83.062 euro. Comercializata sub indicativul xDrive30d, versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor un diesel cu sase cilindri in linie, de trei litri si 265 de cai putere.

In configuratia de top, oferita in schimbul unei sume minime de 107.933 euro, noul BMW X7 propune tot o unitate diesel cu sase cilindri in linie si de trei litri, care dezvolta insa 400 de cai putere. Indiferent de motorizare, concurentul lui Mercedes GLS dispune in standard de tractiune integrala si cutie automata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2019