GTA 5 - Cum arata noul Grand Theft Auto V

GTA 5 - Cum arata noul Grand Theft Auto V
  • Rockstar Games a lansat ieri noul si mult anticipatul Grand Theft Auto V
  • Jocul video a adunat in prima zi incasari de 800 de milioane de dolari
  • GTA V promite iubitorilor de jocuri video o cu totul noua experienta
Distribuie pe Facebook

Este cel mai asteptat titlu al anului si, totodata, cel mai scump joc video realizat vreodata. Vorbim de noul Grand Theft Auto V, care a reusit sa adune in ziua lansarii incasari de 800 de milioane de dolari!

Disponibil momentan numai pentru consolele Play Station 3 si Xbox 360, cea mai noua parte a celebrei francize Grand Theft Auto promite iubitorilor de jocuri video o cu totul noua experienta, acestia avand la dispozitie posibilitatea de a alege dintre trei personaje complet diferite, dar care stiu cum sa lucreze impreuna atunci cand situatia o cere. De asemenea, noul GTA V mai impresioneaza si prin vasta arie geografica pe care o ofera, jucatorii fiind invitati sa descopere numeroase culturi si personaje dintre cele mai diferite de-al lungul metropolei Los Santos sau regiunii rurale Blaine County.

Un alt element de atractie propus de cea mai noua parte a celebrei francize Grand Theft Auto va fi dat, fata doar si poate, de activitatile recreationale la care pot lua parte Michael, Franklin si / sau Trevor, atunci cand nu sunt ocupati in a comite ilegalitati - exista posibilitatea de a sari cu parasuta, de a juca tenis sau golf si chiar de a-ti modifica automobilul si a participa cu el la curse. Da, ai auzit bine! Asemeni seriilor precedente, si noul GTA V iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza si imbunatati masina pe care tocmai ai... imprumutat-o de la un cetatean prietenos al orasului Los Santos.

Despre rafuielile cu politia nu vom preciza nimic de-aceasta data, insa mentionam ca te vei putea razbuna pe oricine va sta in calea banilor si fericirii tale cu ajutorul a infinite "metode", printre care si elicoptere sau avioane de vanatoare. Pe scurt, cea mai noua parte a celebrei francize Grand Theft Auto ofera certitudinea iubitorilor de jocuri video ca nu se vor plictisi in nici unul dintre momentele pierdute in fata televizorului - ba din contra, vor petrece un timp de calitate in compania lui Michael, Franklin si / sau Trevor, in Los Santos sau Blaine County, comitand ilegalitate, mergand la shopping, inotand, zburand sau practicand yoga. Ah da, si poate cel mai important lucru, participand la curse auto cu masina proaspat modificata la atelierul LS Customs din oras.

Asadar, acestea fiind spuse, iata cum arata noul GTA 5, joc in care s-a investit peste 200 de milioane de dolari dar care, in schimb, a adus incasari de aproximativ 800 de milioane de dolari - iar aici ne referim numai la ziua de ieri, cand a avut loc lansarea oficiala!

GTA 5 - Gameplay

GTA 5 - Online Gameplay

Distribuie pe Facebook
mai multe