L-au obligat sa ia sase avocati in masina. Clarkson 'testeaza' noua Tesla Model X

L-au obligat sa ia sase avocati in masina. Clarkson 'testeaza' noua Tesla Model X
  • Jeremy Clarkson incearca noua Tesla Model X
  • Testul se desfasoara in prezenta a sase avocati
  • Impresia generala este pozitiva
Distribuie pe Facebook

Amazon nu vrea probleme in instanta, asa ca atunci cand a venit vorba ca Jeremy Clarkson sa testeze noua Tesla Model X, ei bine... americanii au luat toate masurile posibile pentru ca prezentatorul britanic sa nu sara calul.

Declaratiile pe care Jeremy Clarkson le-a facut cu privire la modelul Tesla Roadster pe vremea cand lucra pentru Top Gear si problemele pe care BBC le-a avut ulterior in instanta cu compania americana i-a pus in garda pe cei de la Amazon.

Atunci cand a venit vorba ca prezentatorul britanic sa incerce din nou un produs al constructorului de masini electrice din Silicon Valley, in speta Model X, conducerea s-a asigurat ca testul se va desfura in preajma a nu mai putin de sase avocati.

Fiecare punct negativ al SUV-ului de peste Ocean a fost astfel expus cu grija, astfel ca juristii Tesla nu au acum niciun motiv pentru a-i chema in instanta pe cei de la The Grand Tour sau Amazon, pentru defaimare ori declaratii mincinoase.

Chiar daca regizat, segmentul in care Jeremy Clarkson testeaza noul Model X in compania echipei formate din sase avocati care-l privesc atent pe prezentatorul britanic si intervin de fiecare data cu precizari este unul extrem de amuzant.

Profitam de aceasta ocazie si reamintim ca SUV-ul producatorului american de automobile electrice este disponibil la vanzare, cel putin peste Ocean, in trei versiuni diferite de motorizare, la preturi care pornesc de la 85.500 de dolari.

In varianta de top, comercializata sub denumirea P100D, noua Tesla Model X accelereaza de la 0 la 96 km/h in numai 2.9 secunde; viteza maxima este de 250 km/h, in timp ce autonomia totala urca pana la 465 km, potrivit brosurii oficiale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2018