Mandru ca am votat cu d-na Gabriela Firea! Traficul din Bucuresti s-a fluidizat, asa cum a promis

Mandru ca am votat cu d-na Gabriela Firea! Traficul din Bucuresti s-a fluidizat, asa cum a promis
  • Centrul de Control isi face treaba bine
  • Nu exista blocaje in Bucuresti
  • Toti soferii sunt fericiti ca s-a ieftinit benzina
Distribuie pe Facebook

Eu nu cunosc politicieni PeSeDe care sa fi promis ceva si care sa nu fi facut. Pur si simplu, nu exista! Iar primarul general al capitalei, d-na Gabriela Firea, este exemplul suprem ca ceea ce a promis s-a transformat in realitate. Vezi traficul rutier din Bucuresti care, asa cum a promis acum cativa ani, s-a relaxat si este fluidizat, astfel incat oricine ajunge la timp cu masina, fara sa arunce banii aiurea pe carburant.

Era intr-o zi frumoasa de toamna cand d-na Gabriela Firea, aflata in campanie electorala, a promis ca face revolutie in materie de trafic in capitala, in doar 6 luni de cand va fi aleasa de bucuresteni. De ales, a fost aleasa, numai ca au trecut mai bine de un an si jumatate si, culmea, se circula din ce in ce mai prost.

A urmat lansarea cu surle si trambite a noului centru de monitorizare si control trafic din Bucuresti, despre care acelasi primar spunea ca va face traficul o joaca de copil. Pentru ca in acest centru lucreaza oameni specializati din Primarie, Politia Locala si Politia Rutiera, iar acesti meseriasi vor putea apasa niste butoane astfel incat semafoarele sa se schimbe si sa dea circulatie libera masinilor care sunt blocate sau in aglomeratie. Evident, acest centru de control trafic este o inutilitate absoluta.

Bani pentru construirea de locuri pentru parcare noi ca benzile sa fie latite, nu exista. Dar sunt pentru o statuie de 2 milioane de Euro din Parcul Circului. In acelasi timp, colegii d-nei primar au introdus o supra-acciza la carburant. Un alt coleg din acelasi partid se jura cu mana pe inima ca preturile la pompa nu vor creste, chiar daca a introdus acciza. Insa premierul Tudose minte de ingheata apele, deoarece nu mai gasesti nicaieri carburant sub 5 lei/litru. Alt coleg, Tariceanu, ne face prosti si spune ca el nu a vazut nicio majorare la pompa, ca e doar in imaginatia noastra... Mai stii? Poate are dreptate.

Interesant de stiut este ce face acel centru de control si fluidizare trafic. Sunt zeci de mii de soferi ai capitalei care zac pur si simplu in aglomeratie de dimineata pana seara. Cozi cat vezi cu ochii, blocaje peste tot. Deci... la ce foloseste acel centru lansat cu mandrie de Gabriela Firea? Ca de pe strada pare sa nu existe. Oare daca nu exista deloc acest centru s-ar fi suit masinile unele peste altele?

Benzina si motorina s-au scumpit. Aglomeratia este din ce in ce mai mare. Fluidizarea traficului este doar in imaginatia alesilor. Adica avem exact ceea ce am cerut, atunci cand am votat-o pe d-na Firea. Pentru ca noi, toti acesti soferi care arunca banii aiurea pe carburant, in loc sa circulam cursiv si normal, toti acei soferi care primesc amenda ca au parcat masina pe trotuar, din cauza ca nu exista locuri de parcare, toti acei calatori in RATB si metrou care stau ca sardelele in mizerie si putoare, toti acesti oameni ne-am ales soarta cand am fost la vot. Speram ca sunteti mandri!

Distribuie pe Facebook
mai multe