Pe cand si in Romania? Lectia primita de un sofer care si-a parcat masina intr-un loc nepermis

Pe cand si in Romania? Lectia primita de un sofer care si-a parcat masina intr-un loc nepermis
  • Pedeapsa mai putin obisnuita pentru un sofer care si-a parcat masina intr-un loc nepermis
  • Fiindca si-a lasat automobilul intr-o zona destinata stocarii carucioarelor, acesta a fost blocat cu o mare de carucioare
  • Imaginile surprinse la fata locului au facut deliciul internautilor din intreaga lume
Distribuie pe Facebook

Imaginile surprinse la fata locului au facut inconjurul internetului, acestea reusind sa stranga peste 1.300 de reactii, respectiv aproape 7.000 de share-uri.

Angajatii unui centru comercial din Argentina au venit cu o "pedeapsa" mai putin obisnuita pentru un sofer care isi parcase masina intr-un loc nepermis. Pentru ca si-a lasat automobilul intr-o zona destinata stocarii carucioarelor, acesta a fost blocat cu... o mare de carucioare, spre deliciul internautilor din intreaga lume.

Dupa cum precizam si anterior, chiar la inceputul materialului, imaginile surprinse la fata locului au facut inconjurul planetei, reusind sa genereze peste 1.300 de reactii si aproape 7.000 de share-uri.

Parcarea neregulamentara este o mare problema si in Romania - atat in interiorul, cat si in afara centrelor comerciale, motiv pentru care Primaria Bucuresti a luat recent decizia de a ridica (din nou) automobilele lasate in locurile nepermise. Pentru a le recupera, soferii vor trebui sa plateasca cel putin 500 de lei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2019