Power Puff Cars: Astroghini 2010

Power Puff Cars: Astroghini 2010
Cine se considera inca un nostalgic al epocii desenelor animate, isi poate imagina cu usurinta despre ce este vorba si fara sa arunce o privire pe materialul foto. Cine nu ... watch and learn! Astroghini POWER!
Distribuie pe Facebook
Mai exact, un Chevrolet Astro Van a fost modificat special pentru drag racing, iar modificarile nu au inclus doar partea de motor, ci si exteriorul. Drept urmare, a rezultat un mini Lamborghini Gallardo foarte .. sprinten, nume de cod Astroghini.

Power Puff Cars: Astroghini 2010

Masina si-a facut debutul in cadrul emisiunii "Ultimate Car Build Off", iar sub capota ascunde un 4.3l V6 turbocharged care arde de nerabdare sa-si dovedeasca capacitatile "2 in 1".

Power Puff Cars: Astroghini 2010

Alte detalii uimitoare includ coborarea plafonului cu 8 inci, deci usile din spate nu se deschid, geamurile laterale sunt din plexiglas iar interiorul lipseste cu desavarsire. Bineinteles, turbo-ul plasat in locul pasagerului dreapta inlocuieste cu succes orice nevoie de socializare. In fond, la un dragrace nici n-ai timp de asa ceva, Astroghini iti tine gandurile doar la pedala de acceleratie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Power Puff Cars: Astroghini 2010
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2010