Prietenii lui l-au considerat nebun cand le-a spus ce vrea sa faca. Acum conduce un Jaguar... plin de masinute

Prietenii lui l-au considerat nebun cand le-a spus ce vrea sa faca. Acum conduce un Jaguar... plin de masinute
  • Si-a tunat vechiul Jaguar S-Type cu sute de masinute de jucarie
  • Automobilul lui britanic atrage acum privirile tuturor trecatorilor
  • Nu exista niciun fel de informatie referitoare la greutatea tuningului
Distribuie pe Facebook

Exista numeroase moduri in care poti modifica un automobil. Nimeni nu s-a gandit insa la acoperirea caroseriei cu masinute de jucarie. Pana acum.

Jante, spoilere si chiar blocuri optice sau interior. Exista numeroase lucruri pe care le poti modifica la un Jaguar S-Type, bani sa fie. Ce se intampla insa atunci cand iti doresti ca automobilul britanic pe care il conduci sa fie unic in lume?

O solutie ar fi... acoperirea caroseriei in patru portiere cu masinute de jucarie. Pare ceva de domeniul fantasticului, dar adevarul este ca un astfel de exemplar chiar exista in lumea reala. Si a fost fotografiat intr-o parcare din Malaezia.

Cum arata respectivul Jaguar S-Type este o intrebare cu raspuns exact, pe care il vedem din imaginea mai jos. Si mai interesant ar fi totusi de aflat cum se descurca proprietarul automobilului britanic cu spalarea exteriorului acestuia.

Doar cand te gandesti si te apuca durerea de cap. In loc de o suprafata plana, ai de curat mizeria de pe cateva sute de masinute de jucarie. Masinute care ocupa fiecare element de caroserie, inclusiv montantii sau oglinzile retrovizoare.

Ar fi fost amuzant ca tema sa continue si la nivel de interior, insa acest Jaguar S-Type pare sa fi scapat neatins din acest punct de vedere. Mai ramane totusi o curiozate: oare cat a luat in greutate vechiul automobil britanic cu acest tuning?

Jaguar plin de masinute

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2018