Radarul, oltenii, prostia si 'dujmanii': cum sperie noul radar soferii romani

Radarul, oltenii, prostia si 'dujmanii': cum sperie noul radar soferii romani
  • Soferul avea 112 km/h in localitate
  • Amenda si permis suspendat pentru 30 de zile
  • Radarul este model TruCam 20-20 LTI
Distribuie pe Facebook

Nu aveam niciun dubiu ca soferii din Romania nu sunt chiar cei mai inteligenti din lume. Sau ca Politia Rutiera ar putea sa-si faca treaba ca la carte. Dar aceasta intamplare hilara ne aduce mai degraba aminte de Stan si Bran. Sau Benny Hill, in cel mai bun caz!

Se dau 3 cetatenti care merg cu 112 km/h in localitate, undeva prin judetul Timis. Acestia sunt 3 olteni cu dusmani mai multi ca Vladimir Putin, care circulau cam tare prin localitate si au fost speriati de un civil care avea in mana unul din aparatele de radar tip pistol cu care s-a dotat recent Politia Rutiera. Oltenii nostri cu mai putine clase decat trenul, dupa cum se poate observa din dialogul lor cu agentul imbracat in civil, au crezut ca cineva doreste sa-i impuste.

Dupa ce au trecut de civilul care era de fapt un politist ascuns intr-o statie de autobuz, s-au intors sa il ia la rost pe acesta si sa afle cu ce arma a vrut sa-i 'impuste'. Au aflat ca e vorba de un radar de tip pistol, dupa care, putin mai incolo pe sosea, au fost opriti de masina de Politie cu insemne care i-a amendat si i-a luat permisul soferului pentru viteza excesiva.

Oltenii nostri au apelat la metoda pe care o aplica orice sofer care se simte nedreptatit: filmam cu telefonul din dotare si cerem foaia de ordin, chiar daca habar nu avem ce inseamna si la ce foloseste, dar am citit pe net. Din fericire, filmarea nu a intimidat niciun organ al legii si soferul a fost amendat. Pacat ca politistii nu pot acorda amenzi pentru pocirea limbii romane, ca ar fi incasat ceva bani...

Pe langa prostia celor din masina, care nu prea stiu sa comunice in niciun fel, se mai pune o problema: de ce Politia Rutiera continua sa se piteasca si sa stea la panda? De ce nu poate sa faca exact cum se intampla in strainatate, sa stea doar in zone cu risc crescut de accidente, sa stea in zone in care este pre-anuntat radarul si sa scape de acest obicei comunist absolut tampit, de a se ascunde in boscheti. De acord, acum nu sunt boscheti, este un refugiu de autobuz si un politist civil. De ce???

Distribuie pe Facebook
mai multe