S-a facut dreptate! Politia americana a arestat in sfarsit un Mustang!

S-a facut dreptate! Politia americana a arestat in sfarsit un Mustang!
  • Politia americana a arestat de curand un Mustang
  • Discutam despre un barbat pe nume Shelby Mustang GT 500 Miller
  • Acesta a fost eliberat ulterior pe cautiune
Distribuie pe Facebook

Toate acele victime care au avut de suferit de pe urma accidentelor frecvente din cadrul evenimentelor Cars & Coffee? S-a facut intr-un final dreptate pentru ele: politia americana a anuntat arestarea primului Mustang!

Rar se intampla sa treaca o saptamana fara ca una dintre persoanele care raspund prezent la intalnirile organizate sub egida Cars & Coffee sa nu faca pe viteazul si sa isi loveasca Mustang-ul. La naiba! Este plin internetul de astfel de accidente, filmari, fotografii si chiar meme-uri aferente evenimentelor cu pricina...

Nici nu este de mirare ca politia americana s-a saturat si a luat masuri, arestand primul Mustang. De fapt, nu s-a intamplat nici pe departe asa, insa partea cu arestarea unui Mustang ramane in continuare valabila. Numai ca nu este vorba despre masina care a speriat fanii Cars & Coffee, ci despre... un om.

Shelby Mustang GT 500 Miller

Shelby Mustang GT 500 Miller este numele complet al barbatului arestat la sfarsitul saptamanii de Politia Statala din Arkansas, in baza suspiciunii de conducere cu permis suspendat sau anulat si pentru ca nu a putut face dovada unei asigurari valabile, printre altele. Acesta a fost ulterior eliberat pe cautiune.

Biroul de presa al institutiei nu a precizat si marca ori modelul automobilului la volanul caruia se afla "eroul" nostru, dar a dat in schimb un raspuns la intrebarea aflata pe buzele tuturor. Nu, personajul principal al acestei povesti demne de scenariul unui film hollywoodian nu conducea un Shelby Mustang GT 500.

Acum, daca lasam in urma omul si ne indreptam atentia catre masina, tinem sa reamintim cu orice pret ca o noua generatie a legendarului muscle-car american va fi lansata pe piata in cursul anului viitor. Alaturi de o motorizare cu opt cilindri in V si compresor mecanic, capabila sa dezvolte o putere maxima de 700 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2018