Toata Germania e in extaz: Porsche a primit un imn din partea unor pustani romani

Toata Germania e in extaz: Porsche a primit un imn din partea unor pustani romani
Pai daca Adi Minune poate sa faca un imn pentru BMW, de ce sa nu poata si niste feciori sa faca la fel cu Porsche? In speta, modelul Panamera, care a primit o melodie dedicata, semnata de Lino Golden.
Distribuie pe Facebook

Manelistii au cantat despre BMW, Mercedes si Ferrari. Iar Lino Golden canta acum despre Porsche. Limuzina Panamera, ce merge noaptea ca pantera. Insa flacaii din videoclip nu par sa aiba mai mult de 15 ani, deci visele despre masini se limiteaza la un Bburago scara 1/18.

Moare Stuttgartul de ciuda ca nu au facut ei imnul pentru Porsche, nu alta! In schimb, Lino Golden, un adevarat rapper de renume international, a adunat cativa vloggeri de 12 ani, un Panamera de la Dragnea din judet si a iesit clipul din subteran. Cat despre mesaj, acesta este fabulos, pentru cine il descifreaza. Ca atunci cand incepe Aspy sa cante, te bufneste rasul, zici ca are doua prune in gura, nu intelegi nimic. Adica e un real mumble rap.

"Am o minte geniala, nu vreau munca la program" spune omul care vrea o Panamera. Eu zis sa faceti ca el, ca sigur cade o Panamera din cer.

Clipul este urmatorul. Si ne cerem scuze ca-l promovam.

LATER EDIT: se pare ca negativul e cam ciordit de la un pseudo-rapper american de sex feminin. Melodia originala e mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2018