Top 10 canale de Youtube pe care trebuie sa le urmaresti daca iti plac masinile

Top 10 canale de Youtube pe care trebuie sa le urmaresti daca iti plac masinile
Nu mai e niciun secret ca Youtube face parte din viata noastra. Multi dintre noi se uita mai multe pe aceasta platforma decat la televizor, pentru multi a devenit o afacere iar pentru altii un mod de viata. Iar daca tie iti plac masinile, trebuie sa urmaresti aceste 10 canale de la care ai ce invata.
Distribuie pe Facebook

10. Arthur Tussik

Nenea Arthur este un rus care a devenit celebru datorita service-ului sau. Adica un loc care transforma epave in masini noi. Nu stii daca sa-l iubesti sau sa-l urasti, deoarece este genul acela de meserias care transforma o masina dauna totala intr-una impecabila pe care iti vine sa dai toti banii din lume.

9. PoliceCenter

Aici gasim un canal dedicat interventiilor politiei, de obicei, cele din Statele Unite. De ce ne-ar interesa pe noi acest canal? Deoarece aici vedem ce se intampla daca nu respecti legea si cam cum ar trebui sa arate autoritate politiei, dar si respectul fata de acestia. Aici vedem urmariri la viteze mari, arestari, impuscaturi, dar si o multime de alte intamplari din trafic.

8. Tanner FOX

Acesta e un canal tipic de Vlogger. E vorba de un baiat tanar, care are o fata de copil, plin de bani si de masini, cu milioane de subscriberi si o gagica extraordinar de dotata. Adica ai destule motive ca sa urmaresti filmele acestui fecior pe care, recunoastem, suntem invidiosi.

7. Mighty CarMods

Un canal destul de cunoscut care este mai mult educational decat de divertisment. Adica in fiecare film postat te invata niste baieti cum sa faci ceva la masina: cum sa montezi, cum sa demontezi o piesa, cum sa repari, cum sa vopsesti, cum sa imbunatatesti si asa mai departe. Este un canal cu adevarat pentru pasionatii auto.

6. Doug DeMuro

Toata lumea il stie pe Doug. Pentru ca are un mod propriu de testare a masinilor. Din pacate, sau din fericire, majoritatea masinilor testate sunt foarte scumpe sau modele americane. Insa merita sa urmaresti canalul deoarece testeaza si modele mai vechi despre care afli lucruri noi si interesante.

5. Shmee150

Poate cel mai bine cotat vlogger auto este Shmee. Un englez devenit celebru datorita filmelor sale cu masini puternice. De la vlogging a devenit milionar si are o multime de super-masini. Iar cand apare la un eveniment auto, producatorii batandu-se pe el ca sa vina, presa auto devine neinteresanta si total ignorata. Asta ca sa vedeti la ce nivel a ajuns vloggingul auto.

4. Nico Rosberg

Daca tot nu mai face mare lucru in Formula 1, pilotul Nico Rosberg s-a facut Youtuber. Si posteaza destul de des filme cu experientele sale auto. Are invitati celebri, conduce masini tari, iar faptul ca este un cunoscut pilot si chiar castigator a mai multor GP-uri, face ca tot ce spune el despre o masina sa aiba insemnatate.

3. RDBLA

Arogante, masini scumpe, supercar-uri, milioane de dolari peste milioane de dolari, cam cu asta se confrunta un service auto din Los Angeles. Care s-a gandit sa-si faca si canal de Youtube. Aici vedeti ce masini repara, ce modifica la ele, cum le fac mai frumoase si cum se conduc dupa aceea. Merita sa urmariti, dar s-ar putea sa va ofticati...

2. Salomondrin

Inca un vlogger de mare succes care face filme cu tematica auto este Salomondrin. Montaje superbe, locatii absolut fabuloase si masini incredibile. Este doar un alt milionar care nu vrea sa lucreze la un job normal si face vlogging, aratandu-ne ce bijuterii isi mai cumpara de banii care il dau afara din casa. Azi isi ia un NSX Senna Edition, maine un Hellcat, poimaine un Porsche GT si azi un banal Pagani. Cam asta e viata lui Salomondrin.

1. Ambuchannel112

La final am lasat cel mai interesant canal de pe tot Youtube-ul. Pentru ca este extrem de educational si foarte util pentru soferii din Romania. Este un canal care ne arata filmari zilnice de la bordul ambulantelor din Germania. Pe langa felul in care arata, merg si se conduc ambulantele Mercedes-Benz E Class, cu aproape 200 km/h cand e vorba de o urgenta, soferii romani mai trebuie sa invete ceva: respectul soferilor fata de ambulante. Desi Romania este la mii de leghe departare de ce se intampla in Germania, merita sa urmarim aceste clipuri.

Distribuie pe Facebook
mai multe