Vine toamna, incep ploile, scade vizibilitatea: solutia este la tine in buzunar

Vine toamna, incep ploile, scade vizibilitatea: solutia este la tine in buzunar
  • Tratamentul dureaza pana la 90 de zile
  • Spalarea masinii si solutia de parbriz nu afecteaza tratamentul
  • Insectele se vor inlatura mult mai usor
Distribuie pe Facebook

Sezonul ploios a inceput deja in Romania, iar acest lucru inseamna si o crestere semnificativa a accidentelor rutiere. Una din cauze este scaderea vizibilitatii, insa acest lucru are o solutie foarte simpla de acum.

Cunoscutul tratament cu nanoceramica despre care v-am mai povestit in trecut tocmai a fost imbunatatit. Servetelul impregnat cu solutie nanoceramica se aplica extrem de usor si rapid, in doar 5 minute. Acum, NanoWet Protect® V2.0 este cu 20% mai mare, pentru rezultate mai indelungate.

Un banal servetel pe care il poti pastra cu tine sau in torpedou poate face minuni. Daca tratezi parbrizul cu el, picaturile de ploaie nu se mai acumuleaza ci aluneca foarte repede, simplificand utilizarea stergatoarelor. Cine crede ca stergatoarele pot face fata unei ploi torentiale, se inseala, deoarece ploaia din abundenta nu se va disipa usor la viteze mici, iar cand ploua oricum nu poti circula cu viteze mari. Mai mult, toate picaturile formeaza reflexii pe parbriz care noaptea se dovedesc a fi orbitoare, asa ca este indicat sa scapi de ele.

Nanoprotect 2

Nanoprotect 2

Pe langa faptul ca elimina ploaia de pe parbriz, chiar si la viteze mici, sau ca anuleaza relfexia, tratamentul nanoceramic mai are niste avantaje. De exemplu, insectele zdrobite la viteze mari pe autostrada se vor curata extrem de usor. Fara tratament, resturile de insecte raman pe parbriz chiar daca dai cu stergatoarele sau cu solutie din plin, dar cu tratament, acestea nu vor adera pe sticla si imediat cum dai din stergatoare acestea vor disparea.

Nanoprotect 2

Acelasi lucru este valabil si pentru polei, zapada sau gheata. Gheata se cristalizeaza pe suprafata geamului, dar nu adera. Asta inseamna ca atunci cand vom gasi dimineata parbrizul inghetat, il vom curata cu racleta doar din cateva miscari, gheata fiind inlaturata repede in bucati mari.

Tratamentul dureaza pana la 90 de zile sau 5000 de kilometri, iar la cea mai puternica utilizare perioada minim garantata de producator este de 30 de zile sau 3000 de kilometri. In plus, spalarea autoturismului cu spuma activa sau utilizarea solutiilor pentru parbriz nu afecteaza rezistenta tratamentului in timp. Apropo de solutiile pentru parbriz, consumul acestora scade cu 60%, deoarece suprafata devine alunecoasa iar mizeria, praful, insectele, sarea de pe asfalt sunt inlaturate usor.

NanoWet Protect® V2.0 este o solutie accesibila, la indemana oricui, extrem de versatila si foarte buna pentru anotimpul de toamna care sta sa inceapa. Avand o vizibilitate mai buna, soferul se poate concentra mai mult la condus, bucurandu-se de mai mult confort intr-un trafic si asa aglomerat si plin de surprize neplacute.

Mai multe detalii despre produs gasesti pe www.nanoceramica.ro si pe www.nanowet.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Ghidul soferului DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2018
Serie de articole sponsorizată de:
NANOWET PROTECT SRL
Producator