A desfacut un volan de Tesla ca sa vada ce este in interiorul lui. VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

A desfacut un volan de Tesla ca sa vada ce este in interiorul lui. VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Ce se afla in interiorul unui volan de Tesla Model 3?
  • Raspunsul il aflam chiar din urmatorul material video
  • Automobilul american porneste de la 35.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Ce se afla in interiorul unui volan de Tesla Model 3? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Cea mai populara masina a momentului, noua Tesla Model 3 este disponibila la vanzare in mai multe variante de performanta. Versiunea de baza, care porneste pe piata din SUA de la doar 35.000 de dolari, ofera in standard o acceleratie de la 0 la 96 km/h intr-un timp de 5.6 secunde, plus o autonomie maxima de pana la 354 de kilometri.

In configuratia de top, in schimb, electrica americana reuseste sa sprinteze de la 0 la 96 km/h in 3.2 secunde, asemeni unei sportive pur sange. Si distanta ce poate fi parcursa cu o singura incarcare a bateriei, de 499 de kilometri, suna mai bine, insa toate acestea fac ca pretul sa urce considerabil, pana la 59.500 de dolari.

Asa cum era de asteptat, Tesla comercializeaza noul Model 3 si in trei variante diferite de mijloc, contra unor sume de 37.500, 44.500 ori 48.500 de dolari. Respectivele variante au urmatoarele specificatii (acceleratie 0-96 km/h, autonomie maxima): 5.3 secunde si 386 km, 5.0 secunde si 523 km, 4.5 secunde si 499 de kilometri.

In cazul de fata, nu caracteristicile inscrise in fisa tehnica a electricei americane primeaza, alta fiind, de fapt, curiozitatea. Subiectul principal il reprezinta volanul masinii de peste Ocean sau, mai corect spus, componentele din interiorul lui.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2019