A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 53.000 de euro - conform configuratorului local.

Anuntata inca de la inceputul primaverii anului 2021, prima generatie a masinii oferite de compania BMW sub denumirea i4 a intrat de curand, chiar zilele trecute, in productia de serie. Construita pe aceeasi platforma precum Seria 4 Gran Coupe, noua electrica se remarca numaidecat prin panoul supradimensionat de la nivelul partii frontale, care inlocuieste vechea grila a radiatorului, insa nici partea din spate a caroseriei - cu a sa alura de fastback, nu va trece intocmai neobservata.

Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv jante din aliaj de pana la 20 de inch, in timp ce meniul de la interior impresioneaza in special prin panoul curbat cu doua display-uri in dotare - unul pentru afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile, altul pentru sistemul de infotainment.

BMW i4 - Productie

BMW i4 - Productie

Daca mai era nevoie de o asemenea precizare, prima generatie a masinii oferite de compania BMW sub denumirea i4 a mai pregatit si o instalatie de climatizare cu comenzi tactile, dar si iluminare ambientala. Noua electrica se mai poate lauda - la nivelul aceleiasi cabine, si cu scaune ventilate pentru ocupantii locurilor fata, dar si cu 16 difuzoare de la Harman Kardon, pachetul tehnologic disponibil continuand cu farurile cu laser, camera pentru mersul cu spatele, afisajul pe parbriz.

Oferita si pe piata din Romania - la preturi de vanzare care pornesc de la aproape 53.000 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv doua versiuni de motorizare, cu marea batalie dandu-se, in prezent, intre o configuratie eDrive40 cu doar un singur motor si 340 de cai pe puntea spate si o varianta de performanta M50.

Insotita de doua motoare, optiunea din urma ii permite primei generatii a masinii oferite de compania BMW sub denumirea i4 sa beneficieze de pana la 544 de cai pe ambele punti. Suficient pentru ca - cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de 3.9 secunde, acul vitezometrului urmand sa-si continue apoi incursiunea pana la o viteza maxima limitata electronic la 225 de kilometri pe ora.

BMW i4 - Productie

BMW i4 - Productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW i4 - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2021