BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine. Cum arata in realitate

BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine. Cum arata in realitate
  • BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 53.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in prima jumatate a primaverii anului 2021, prima generatie a masinii pe care BMW o vinde sub numele de i4 stie - cu siguranta, cum sa se faca remarcata. Privita de la exterior spre interior, aceasta iese numaidecat in evidenta prin grila supradimensionata de la nivelul partii frontale, insa nici jantele din aliaj de pana la 20 de inch sau partea din spate asemanatoare unui fastback nu vor trece neobservate.

BMW i4 - Galerie Foto

BMW i4 - Galerie Foto

BMW i4 - Galerie Foto

Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv nenumarate accente de albastru, in timp ce lista atractiilor interioare culmineaza cu perechea de display-uri utilizata pentru afisarea tuturor informatiilor.

Sub capota, prima generatie a masinii pe care BMW o vinde sub numele de i4 a pregatit - pentru inceput, o varianta eDrive40 cu (doar) un singur motor electric si, printre altele, 340 de cai putere. O baterie litiu-ion cu capacitatea neta de 80.7 kWh completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca autonomia maxima urca pana la 590 de kilometri, conform primelor informatii si detalii oficiale publicate de compania producatoare.

Exista si o versiune de performanta M50 cu doua motoare electrice si 544 de cai putere pe ambele punti, suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa dureze, cu acceleratia la podea, 3.9 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2021