A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina ameninta serios suprematia Volkswagen

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina ameninta serios suprematia Volkswagen
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina ameninta serios suprematia Volkswagen
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile pornesc de la putin peste 37.200 de euro, conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg inca de la finele primaverii acestui an, prima electrica din scurta istorie a companiei Cupra a revenit recent - chiar zilele trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: masina comercializata sub denumirea de Born a intrat, intr-un final, in productia de serie, respectiva operatiune desfasurandu-se in Zwickau.

Cupra Born - Productie

Cupra Born - Productie

Cupra Born - Productie

Asamblata pe celebra platforma modulara MEB a Grupului Volkswagen - folosita de intreaga familie de produse ID de la VW, dar si de Audi Q4 E-Tron sau Skoda Enyaq iV, versiunea de strada a conceptului El-Born este disponibila la vanzare, in clipa de fata, doar intr-o singura varianta de motorizare.

Comercializata, pe piata din Germania, la preturi incepand de la putin peste 37.200 de euro - dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, prima electrica din scurta istorie a companiei Cupra isi intampina clientii alaturi de un motor cu 204 CP pe puntea spate. Indeajuns pentru un sprint de la 0 la 100 km/h in circa 7.3 secunde.

Totodata, cu pedala de acceleratie, acul vitezometrului urca pana la o viteza de top de 160 de kilometri pe ora, pe cand bateria litiu-ion cu capacitatea bruta de 62 kWh ii confera masinii pe nume Born o autonomie maxima de 424 de kilometri - potrivit informatiilor de pe site-ul importatorului oficial.

Cupra Born

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Cupra Born - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2021