Cea mai noua masina de la Cupra e diferita de tot ce vand spaniolii acum. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Cupra e diferita de tot ce vand spaniolii acum. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Cupra e diferita de tot ce vand spaniolii acum
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de 231 de cai. Livrata exclusiv rotilor aflate pe puntea spate.

Prezentata publicului larg in urma cu doar o singura saptamana, la finalul lunii trecute, mult anticipata varianta de serie a conceptului Cupra el-Born stie, fara vreo urma de indoiala, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, noua masina se remarca numaidecat prin nenumaratele elemente angulare de la nivelul caroseriei, acompaniate de o capota cu nervuri in partea frontala, praguri laterale proeminente, un spoiler spate cu difuzor de aer incorporat, jante de pana la 20".

Cupra Born

Cupra Born

De cealalta parte a portierelor, in cabina, lista atractiilor principale porneste cu cele doua display-uri color amplasate in partea de sus a panoului de bord. Dintre care unul destinat afisarii vitezometrului digital, printre altele.

Mult anticipata varianta de serie a conceptului Cupra el-Born a mai pregatit, in plus, si incarcare wireless a telefonului mobil, un sistem de navigatie 3D, instalatie audio cu noua difuzoare Beats s.a.m.d. Construita pe aceeasi platforma modulara MEB asemeni unor produse precum Volkswagen ID.3 / ID.4, Skoda Enyaq iV si chiar Audi Q4 e-tron, noua masina este disponibila alaturi de un motor electric: cu 150, 204 sau 231 de cai putere livrati exclusiv rotilor aflate pe puntea spate, evident.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o baterie de 45, 58 sau 77 kWh, cea mai eficienta configuratie promitand sa bifeze o autonomie de 540 kilometri pe ora. Conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Cupra Born
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2021