A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina are patru motoare si e de 1.42 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina are patru motoare si e de 1.42 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina are patru motoare si e de 1.42 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu puterea maxima de 600 de cai - livrata rotilor de pe ambele punti, potrivit unui comunicat de presa.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ jumatate de an, noua Acura NSX Type S a intrat de curand - zilele acestea, in productia de serie. Oferita intr-un numar limitat - de numai 350 de exemplare, asa cum precizam si anterior, inca de la momentul lansarii oficiale, respectiva masina este asamblata peste Ocean, unde se ocupa specialistii Performance Manufacturing Center din Ohio, SUA.

Disponibila in schimbul unei sume formate din sase cifre - ce pleaca de la aproape 170.000 de dolari, impresionanta reteta cuprinde inclusiv un sistem de propulsie ce combina un V6 twin-turbo - pe benzina, de 3.5 litri, cu trei motoare electrice, de unde si puterea maxima de 600 de cai mentionata in randurile de mai sus.

Acura NSX Type S - Productie

O transmisie automata cu noua rapoarte, cu circa 50% mai rapida la trecerea intr-o treapta superioara, completeaza - impreuna cu o tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, suspensia modificata, dar si discurile de franare carbon-ceramice, puse la dispozitia clientilor doar optional, contra cost, fisa tehnica a noii Acura NSX Type S. Aceeasi masina a mai pregatit - printre altele, si cateva upgrade-uri estetice.

Lista atractiilor vizuale debuteaza, mai precis, cu partea frontala complet regandita - livrata alaturi de prize uriase de aer si unele elemente angulare, insa nici pragurile laterale proeminente, plafonul din fibra de carbon sau jantele forjate in cinci spite nu vor trece neobservate - afirmatie valabila si in cazul nuantei mate.

Noua Acura NSX Type S se mai poate lauda si cu unele detalii proaspete la nivelul spoilerului spate, pe cand meniul de la interior s-a ales si cu o tapiterie realizata din piele si alcantara - dupa cum reiese si din primele fotografii si detalii oficialii oferite publicului larg. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici cusaturile contrastante - de culoare rosie sau volanul cu design in trei spite si accente de fibra de carbon.

Acura NSX Type S

Acura NSX Type S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Acura NSX Type S
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2022