Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare a lansat o noua versiune de performanta. Cum arata in realitate

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare a lansat o noua versiune de performanta. Cum arata in realitate
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Compania producatoare a lansat o noua versiune de performanta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, celebra motorizare hybrid, compusa dintr-un benzinar cu sase cilindri in V si trei unitati electrice, dezvolta acum nici mai mult, nici mai putin de 600 de cai putere.

Prezentata publicului larg la finalul acestei veri, mult anticipata versiune Type S a sportivei comercializate sub numele de Acura NSX stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, respectiva masina impresioneaza in special prin partea frontala complet restilizata, oferita alaturi de prize uriase de aer si diferite elemente angulare, insa nici pragurile laterale proeminente, plafonul din fibra de carbon sau jantele forjate in cinci spite nu vor trece neobservate - daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Acura NSX Type S

Lista atractiilor estetice continua cu nuanta mata pentru caroseria in doua portiere si unele detalii proaspete la nivelul spoilerului spate, in timp ce meniul caracteristic cabinei pentru doua persoane cuprinde inclusiv tapiterie din piele si alcantara, plus cusaturi contrastante de rosu s.a.m.d.

Daca vine vorba, in schimb, despre pachetul tehnic, mult anticipata versiune Type S a sportivei comercializate sub numele de Acura NSX a pregatit - la randul ei, un sistem de propulsie hybrid, format dintr-o unitate V6 twin-turbo, pe benzina, de 3.5 litri si trei motoare electrice. De asemenea, pe langa puterea maxima de 600 de cai, respectiva masina se mai bucura si de o transmisie automata in noua rapoarte, cu ~50% mai rapida la trecerea intr-o treapta superioara, dar si cu tractiune integrala inteligenta, cu functie de vectorizare a cuplului.

Aceeasi serie a vestilor bune se incheie cu productia totala limitata la numai 350 de piese, o buna parte dintre unitatile fabricate, 300, mai exact, urmand sa ajunga pe strazile din Statele Unite ale Americii, pe cand restul, de doar 50, vor lua calea altor tari, numele lor ramanand o mare necunoscuta.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Acura NSX Type S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2021