A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de strada are 1.111 cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti de 2.4 milioane euro

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de strada are 1.111 cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina de strada are 1.111 cai sub capota
  • Face suta la fel de repede ca un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua un cu display curbat, fix, de 34 de inch, montat in partea superioara a plansei de bord, un al doilea, de aceasta data tactil si retractabil, inlocuind vechea consola centrala.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ cinci ani, inca de la finalul lui 2016, impresionanta masina comercializata de compania Lucid Motors sub numele de Air a intrat, dupa multiple amanari si modificari, chiar zilele trecute, in productia de serie. Aceasta se deruleaza in orasul Casa Grande din Arizona, Statele Unite ale Americii, primele exemplare fiind programate sa isi intalneasca proprietarii peste numai cateva saptamani, in luna octombrie, potrivit unui comunicat de presa.

Conceputa sa eclipseze nume precum Tesla Model S, respectiva creatie va fi oferita initial doar intr-o configuratie Dream Edition, cu doua motoare electrice si 933 sau 1.111 cai pe ambele punti, reiese de pe site-ul marcii de peste Ocean.

Lucid Air

Lucid Air

Daca versiunea cu 933 de cai impresioneaza, in special, prin autonomia din dotare, de pana la aproape 837 de kilometri, varianta cu 1.111 cai se remarca mai ales prin timpul necesar realizarii sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora: 2.5 secunde, o performanta demna de un Bugatti de ~2.4 milioane euro. De asemenea, cu pedala de acceleratie la podea, varful gamei Lucid Air promite sa parcurga sfertul de mila in 9.9 secunde, dupa cum au anuntat anterior oficialii companiei producatoare.

In perioada urmatoare, masina de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii, isi va intampina clientii si in alte configuratii, pe nume Pure, Touring si Grand Touring, cu unul sau doua motoare electrice sub capota si intre 480 si 800 de cai.

Oferita in schimbul unei sume de 169.000 de dolari, reteta editiei Lucid Air Dream a pregatit si un plafon panoramic urias, jante forjate pe 21 de inch, tapiterie din piele Nappa si Alcantara, o instalatie audio cu 21 de difuzoare, dar si un sistem de rulare semi-autonoma. Lista atractiilor principale continua cu un display curbat, fix, de 34 de inch, montat in partea superioara a panoului de bord, si un al doilea, de aceasta data tactil si retractabil, inlocuind vechea consola centrala, daca mai trebuia spus.

Lucid Air

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Lucid Air
mai multe