A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu cel mai puternic break din istoria BMW

A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu cel mai puternic break din istoria BMW
  • A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri
  • Imagini de pe linia de asamblare cu cel mai puternic break din istoria BMW
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.9 secunde, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

BMW a demarat, recent, productia noului Seria 5 Touring, cea de-a sasea generatie a celebrului break bavarez fiind oferita, in premiera absoluta, si in doua variante cu propulsie complet electrica. Lista cu optiuni debuteaza cu o versiune i5 eDrive40 cu un singur motor si pana la 340 de cai.

Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi gaseste, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in doar 6.1 secunde, dupa cate se precizeaza in comunicatul de presa, documentul mentionat anterior plusand cu o viteza maxima de 193 de kilometri pe ora, cat si cu o autonomie de pana la 560 km.

La polul opus, modelul i5 M60 xDrive Touring combina doua unitati diferite pentru o putere de 601 cai. Livrata ambelor punti.

In consecinta, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora devine, cu acceleratia la podea, realitate dupa numai 3.9 secunde, conform listei cu caracteristici tehnice.

Oferit in schimbul a minimum 61.750 de euro, daca vine vorba despre cumva piata din Germania, acelasi nou Seria 5 Touring mai poate fi comandat, asa cum anunta compania BMW, si in doua optiuni termice. Ambele configuratii livrate alaturi de un diesel de 191 CP: 520d si 520 xDrive.

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi gaseste solutia, cu pedala de acceleratie la podea, in 7.5 secunde; cat despre viteza de top, ei bine, lucrurile stau in felul urmator: modelul RWD isi va continua incursiunea pana la 220 km/h, pe cand cel condimentat cu 4x4 se va opri la pragul de 218 km/h.

Noul Seria 5 Touring va fi disponibil, pe viitor, si ca PHEV. Compania BMW avand sa puna la dispozitie atat un 530e, cat si un 530e xDrive.

Fiecare se bucura de un total de 299 de cai putere, sinonim cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 6.4 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 5 Touring - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2024