A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri. Noul SUV ofera 830 CP si 15.592 Nm in versiunea de top

A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri. Noul SUV ofera 830 CP si 15.592 Nm in versiunea de top
  • A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri
  • Noul SUV ofera 830 CP si 15.592 Nm in versiunea de top
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un numar considerabil de dotari premium.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape doi ani, inca din primavara lui 2021, primul Hummer EV SUV din istoria GMC a revenit de curand - chiar zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: impozantul SUV de peste Ocean a intrat, recent, in productia de serie, procesul cu pricina derulandu-se - asa cum dezvaluie un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, la uzina Factory Zero din zona Detroit-Hamtramck.

GMC Hummer EV SUV - Poze noi

GMC Hummer EV SUV - Poze noi

Croita special pentru a concura impotriva unor rivali precum Rivian R1S, respectiva reteta este disponibila impreuna cu doua ori trei motoare electrice sub capota, cea mai performanta varianta anuntata de americani urmand sa livreze persoanei de la 830 CP si 15.592 Nm, indeajuns ca eterna problema a sprintului de la zero la 96 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 3.5 secunde.

Primul Hummer EV SUV din istoria GMC se va mai putea lauda - anunta anterior, la momentul premierei mondiale, conducerea producatorului auto din SUA, si cu o autonomie mai mare de 480 de kilometri. Din meniu nu vor lipsi - ce este drept, nici echipamentele premium, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o suspensie adaptiva, pe aer, un plafon detasabil din sticla, o instalatie audio cu 14 difuzoare de la Bose.

GMC Hummer EV SUV - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze GMC Hummer EV SUV - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2023