HUMMER se intoarce! Americanii publica noi imagini cu SUV-ul de 830 CP si 15.592 Nm

HUMMER se intoarce! Americanii publica noi imagini cu SUV-ul de 830 CP si 15.592 Nm
  • HUMMER se intoarce!
  • Americanii publica noi imagini cu SUV-ul de 830 CP si 15.592 Nm
Distribuie pe Facebook

Programat sa intre in productia de serie abia peste doi ani, mult anticipatul model porneste de la aproape 80.000 de dolari.

Anuntat in urma cu numai cateva zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, noul GMC Hummer EV SUV revine astazi in atentia publicului larg. Motivul: americanii au publicat peste 50 de fotografii proaspete ale mult anticipatului model programat sa intre in productia de serie abia peste doi ani, in cursul anului 2023.

Oferit spre vanzare, cel putin peste Ocean, pe piata din SUA, la preturi care pornesc de la aproape 80.000 de dolari, respectivul produs stie cum sa se remarce.

GMC Hummer EV SUV - Poze noi

GMC Hummer EV SUV - Poze noi

Inspirat de versiunea pick-up, prezentata cu doar cateva luni in urma, noul GMC Hummer EV SUV adopta o grila iluminata la nivelul partii frontale, lista atractiilor de la exterior continuand cu extensiile proeminente atasate aripilor laterale. Si roata de rezerva din dotarea haionului, daca mai trebuia cumva precizat.

La interior, in schimb, mult anticipatul model al americanilor se remarca in special prin display-ul urias, de 13.4 inch, caracteristic sistemului de infotainment.

Un al doilea ecran color, de numai 12.3 inch, este folosit de noul GMC Hummer EV SUV pentru afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile. Respectivul produs a mai pregatit si o instalatie audio de inalta fidelitate, marca Bose, dar si o aplicatie Digital Key, care transforma telefonul mobil in cheie.

Din punct de vedere tehnic, mult anticipatul model al americanilor se remarca prin reteta cu trei motoare electrice, 830 CP si 15.592 Nm specifica varfului de gama.

Nu la fel de impresionanta precum cea oferita de varianta pick-up, aceasta este totusi sinonima cu un sprint de la 0 la 96 km/h in 3.5 secunde. Noul GMC Hummer EV SUV va mai fi comercializat si impreuna cu doar doua motoare, 625 CP si 10.033 Nm, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

GMC Hummer EV SUV - Poze noi

GMC Hummer EV SUV - Poze noi

GMC Hummer EV SUV - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze GMC Hummer EV SUV - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2021