A testat, in sfarsit, noua masina de la Toyota. James May conduce una la fel

A testat, in sfarsit, noua masina de la Toyota. James May conduce una la fel
  • A testat, in sfarsit, noua masina de la Toyota
  • James May conduce una la fel
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Marea Britanie, preturile pornesc de la aproape 50.000 de lire sterline, conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg inca de la sfarsitul toamnei anului 2020, noua Toyota Mirai stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, respectiva masina se remarca numaidecat prin grila frontala si farurile uriase, insa nici profilul lateral similar unui fastback sau blocurile optice spate unite cu o banda iluminata de LED-uri nu vor trece chiar neobservate; ba dimpotriva.

Toyota Mirai - Versiunea Europeana

Toyota Mirai - Versiunea Europeana

Toyota Mirai - Versiunea Europeana

Lista atractiilor principale continua cu jantele din aliaj cu design turbionar, tapiteria din piele, display-urile insarcinate cu afisarea instrumentelor de bord digitale, dar si a sistemului de infotainment, scaunele fata si spate multifunctionale, plus instalatia audio de inalta fidelitate de la JBL.

Sub capota - asa cum precizam si anterior, noua Toyota Mirai combina un motor electric, proiectat pentru a livra rotilor aflate pe puntea spate undeva in jurul a 182 de cai putere si 300 de Newton-Metri, cu trei rezervoare de hidrogen. Asa se face ca, teoretic, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in noua secunde.

Construita pe platforma actualului Lexus LS, respectiva masina este disponibila la vanzare, pe piata din Marea Britanie, la preturi incepand de la suma de 49.995 de lire sterline, cu mentiunea ca nota de plata a configuratiei de top este de 64.995 de lire sterline, plus costul eventualelor dotari optionale.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (149) Poze Toyota Mirai - Versiunea Europeana
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2021