Ar trebui sa tina o viata intreaga. Noua masina germana, testata 3.6 milioane de kilometri inainte de a fi lansata pe piata. Cum arata in realitate

Ar trebui sa tina o viata intreaga. Noua masina germana, testata 3.6 milioane de kilometri inainte de a fi lansata pe piata. Cum arata in realitate
  • Ar trebui sa tina o viata intreaga
  • Noua masina germana, testata 3.6 milioane de kilometri inainte de a fi lansata pe piata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Oferit la preturi incepand de la peste 100.000 de euro, respectivul model gazduieste sub capota, in compartimentul motor, un total de pana la 952 de cai putere si 1.110 Newton-Metri.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine noua zile, inca din prima jumatate a lui februarie, cel mai recent Taycan din istorie stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, mult anticipatul Porsche cu propulsie complet electrica se remarca numaidecat prin aspectul complet redesenat al partii frontale, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri HD Matrix, numeroase priviri avand sa atraga insa - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si noile jante din aliaj, blocurile optice spate restilizate subtil s.a.m.d.

La interior - departe de privirile insistente ale curiosilor, luxoasa masina germana ofera nu mai putin de patru display-uri color diferite: pentru instrumentele de bord digitale si configurabile, pentru sistemul de navigatie, pentru pasagerul prezent in dreapta soferului, respectiv pentru instalatia de climatizare cu reglarea automata a temperaturii. Seria vestilor bune continua cu multiple elemente si detalii sinonime cu un confort absolut - precum scaunele cu masaj.

Disponibil in schimbul unei sume minime de 101.500 de euro, spectaculosul model se mai lauda - in varianta de top, cu 952 de cai putere si 1.110 Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de doar 2.4 secunde, in timp ce viteza de top este limitata electronic la 260 de kilometri pe ora, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz. Autonomia maxima variaza - in functie de versiunea aleasa, bateria instalata etc., intre 474 si 678 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2024