Au fost anuntate preturile primului Volkswagen ID.7 din istorie. Inlocuitorul legendarului Passat Sedan porneste in Romania de la 53.335 de euro

Au fost anuntate preturile primului Volkswagen ID.7 din istorie. Inlocuitorul legendarului Passat Sedan porneste in Romania de la 53.335 de euro
  • Au fost anuntate preturile primului Volkswagen ID.7 din istorie
  • Inlocuitorul legendarului Passat Sedan porneste in Romania de la 53.335 de euro
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele dotari si echipamente oferite in standard - fara costuri suplimentare, de respectivul autoturism se numara si afisajul pe parbriz.

Dezvaluit publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca de la sfarsitul lui aprilie 2023, modelul cu care compania Volkswagen a inlocuit celebrul Passat Sedan a fost lansat de curand, chiar pe parcursul acestor saptamani, si in Romania. Pretul de vanzare al primului ID.7 din istorie? De la 53.335 de euro, cu precizarea ca viitorii cumparatori nu vor avea la dispozitie decat o singura configuratie.

Comercializat sub indicativul ID.7 Pro, automobilul cu pricina ofera un motor cu 286 de cai - putere livrata exclusiv rotilor de pe puntea spate, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe nu dureaza decat 6.5 secunde, acul vitezometrului avand sa isi continue mai apoi incursiunea, cu acceleratia la podea, pana la o viteza maxima de 180 de kilometri pe ora, dupa cate se mentioneaza si in cadrul fisei tehnice.

Disponibil alaturi de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 77 kWh, acelasi Volkswagen ID.7 Pro mai promite, printre altele, si o autonomie de pana la 621 de kilometri. Cat despre durata de incarcare, repriza 10 - 80% dureaza, cu conditia ca persoana de la volan sa foloseasca o statie rapida, de 175 kW, aproximativ 28 de minute.

Volkswagen ID.7 - Galerie foto

Volkswagen ID.7 - Galerie foto

Volkswagen ID.7 - Galerie foto

Acum, daca vine vorba despre lista cu echiparea standard, printre multiplele dotari oferite fara costuri suplimentare se numara si blocurile optice cu tehnologie LED - indiferent ca subiectul principal il reprezinta farurile sau stopurile, jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch, plafonul de culoare neagra, tapiteria din stofa.

La acelasi capitol se incadreaza, totodata, si sistemul de infotainment cu display de 15 inch, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaunele fata cu functie de incalzire ori, inutil de adaugat, ceasurile de bord digitale. Volkswagen a mai inclus in pretul de vanzare de 53.335 de euro, spre marea bucurie a viitorilor cumparatori, si iluminarea ambientala cu zece culori, afisajul pe parbriz, volanul cu design in trei spite, multifunctional, comenzile vocale, cruise controlul adaptiv.

La polul opus, jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch si tapiteria din microfibra sunt - precum directia progresiva, farurile cu matrice de LEDuri, sasiul adaptiv DCC, plafonul panoramic, stopurile cu semnalizare dinamica, pompa de incalzire pentru optimizarea autonomiei pe timp de iarna, camera video de 360 de grade, scaunele ergoActive cu functie de masaj, difuzoarele semnate Harman Kardon, oferite in mod optional de concurentul principal ak celebrului produs pe nume Tesla Model 3.

Tesla Model 3, care a primit, recent, un facelift major, si se vinde, zilele acestea, la preturi incepand de la 42.990 de euro in doua optiuni diferite. Intr-o alta ordine de idei, cumparatorii vor avea la dispozitie atat o versiune RWD de 283 de cai putere, insotita de un 0-100 de kilometri pe ora in circa 6.1 secunde, o viteza de top de 201 kilometri pe ora si autonomie maxima de 554 de kilometri, cat si o varianta AWD de 498 de cai putere, acompaniata de un 0-100 de kilometri pe ora in 4.4 secunde, o viteza de top de 201 kilometri pe ora si autonomie maxima de 678 de kilometri.

Volkswagen ID.7 - Galerie foto

Volkswagen ID.7 - Galerie foto

Volkswagen ID.7 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (168) Poze Volkswagen ID.7 - Galerie foto
mai multe