Au scos in teste prima masina de serie cu trei motoare electrice in standard. Uite cat de repede accelereaza pana la suta!

Au scos in teste prima masina de serie cu trei motoare electrice in standard. Uite cat de repede accelereaza pana la suta!
  • Audi a lansat noul E-tron S la sfarsitul lunii trecute
  • SUV-ul german vine cu trei motoare electrice sub capota
  • Un set de modificari a fost operat si la nivel estetic
Distribuie pe Facebook

Dezvelita oficial chiar la sfarsitul lunii trecute, noua varianta de top a gamei Audi E-Tron ofera pana la 503 cai putere si 973 Nm.

Prima masina de serie cu trei motoare electrice in standard, noua versiune Audi E-Tron S a debutat oficial la sfarsitul lunii trecute si dispune de o putere maxima de "doar" 435 CP. Ce este drept, o functie Overboost, disponibila pentru aproximativ opt secunde, impinge valoarea respectiva pana la 503 CP, promit oficialii companiei din Ingolstadt.

In ceea ce priveste timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, ei bine... aceasta nu dureaza - teoretic - mai mult de 4.5 secunde.

Daca "viata bate filmul" si in cazul noului Audi E-Tron S, aflam chiar din urmatorul material video, ce surprinde prima masina de serie cu trei motoare electrice in standard cu pedala la podea. Nu inainte insa de a preciza, de ce nu, si valoarea din dreptul vitezei maxime: putin peste 210 km/h, potrivit, inca o data, oficialilor companiei auto din Ingolstadt

Acum, daca tot am terminat cu performantele in linie dreapta, continuam prin a preciza ca autonomia ramane un mister la momentul de fata, dar stim ca...

... reincarcarea bateriei, de la 5 la 80%, se poate face chiar si intr-un timp de doar 30 de minute. Din punct de vedere estetic, noua versiune Audi E-Tron S promite mici modificari la nivelul spoilerelor, extensii pentru aripi, plus interior cu cinci display-uri color, doua destinate afisarii imaginilor obtinute de camerele ce au inlocuit oglinzile retrovizoare.

Prima masina de serie cu trei motoare electrice in standard nu are, cel putin la momentul de fata, nici un pret de vanzare, nici o data de lansare pe piata.

Audi E-Tron S

Audi E-Tron S

Audi E-Tron S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi E-Tron S
mai multe