Audi a anuntat oficial data la care va prezenta masina cu tractiune spate pe care o construieste la fabrica Volkswagen

Audi a anuntat oficial data la care va prezenta masina cu tractiune spate pe care o construieste la fabrica Volkswagen
  • Audi a anuntat oficial data la care va prezenta masina cu tractiune spate pe care o construieste la fabrica Volkswagen
  • Compania germana a publicat, anterior, mai multe fotografii interioare si exterioare, insa specificatiile tehnice nu sunt decat un mister
Distribuie pe Facebook

Compania germana a publicat, anterior, mai multe fotografii interioare si exterioare, insa specificatiile tehnice nu sunt decat un mister.

Anuntat la inceputul lunii trecute si bagat deja in productia de serie, primul Audi Q4 E-Tron va debuta oficial, intr-un final, saptamana viitoare, in ziua de miercuri, 14 aprilie 2021. Masina construita la fabrica Volkswagen din Zwickau, acolo unde mai sunt produse si gamele ID.3, respectiv ID.4 ale companiei cu sediul in Wolfsburg nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta, primele informatii si detalii fiind publicate inca din martie.

Marea necunoscuta a rivalului din Ingolstadt pentru Tesla Model Y are legatura, asa cum precizam si anterior, cu fisa tehnica, insa este de asteptat ca viitorii clienti sa aiba la dispozitie inclusiv versiuni cu un singur motor si tractiune spate.

Audi Q4 E-Tron - Teaser

Varful gamei Audi Q4 E-Tron, care va fi comercializata in doua variante diferite de caroserie, intre care una cu alura de Coupe, ar trebui sa ofere, ce este drept, doua motoare si un sistem inteligent de tractiune integrala. Formula sinonima, conform mai multor informatii si detalii neoficiale, cu o putere maxima de aproximativ 306 CP, un sprint de la 0 la 100 km/h in putin peste sase secunde si autonomie totala de pana la 450 km.

Daca mai era nevoie, inca o data, de mentionat, alternativa marcii din Ingolstadt la Tesla Model Y va beneficia inclusiv de afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, si tapiterie din materiale reciclate sau airbag central pentru sofer si pasager.

Primul Audi Q4 E-Tron ar trebui sa ajunga pe strazi inainte ca anul curent sa devina istorie, insa informatiile si detaliile cu privire la disponibilitate, plus nota de plata, printre altele, se lasa in continuare asteptate. Partea pozitiva este ca nu multe sunt momentele care ne mai despart de premiera mondiala a masinii cu tractiune spate pe care nemtii o construiesc la fabrica Volkswagen din Zwickau, unde sunt produse si ID.3, dar si ID.4.

Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (166) Poze Audi Q4 E-Tron
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2021