Audi a lansat oficial masina cu tractiune spate pe care o construieste la fabrica Volkswagen. Cat costa in Romania versiunea Coupe

Audi a lansat oficial masina cu tractiune spate pe care o construieste la fabrica Volkswagen. Cat costa in Romania versiunea Coupe
  • Audi a lansat oficial masina cu tractiune spate pe care o construieste la fabrica Volkswagen
  • Cat costa in Romania versiunea Coupe
  • Dotarea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus climatizare automata si scaune incalzite
Distribuie pe Facebook

Dotarea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus climatizare automata si scaune incalzite.

Prezentat publicului larg cu aproximativ noua saptamani in urma, primul Audi Q4 E-tron se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara chiar si o varianta cu alura de Coupe, oferita sub denumirea de Sportback.

Lansata, de curand, si pe piata auto din Romania, respectiva masina vine la pachet alaturi de un pret de pornire de 47.400 de euro, potrivit configuratorului regasit pe site-ul importatorului local.

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Asemeni modelului normal, primul Audi Q4 Sportback E-tron mizeaza, in varianta de baza 35, pe un singur motor electric, cu 170 de cai putere pe puntea spate. Prin urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri se invarte in jurul valorii de noua secunde.

O baterie cu capacitatea bruta de 55 de kWh completeaza fisa tehnica a masinii cu pricina, astfel ca autonomia maxima urca pana la 341 de kilometri, conform datelor de pe site-ul companiei producatoare.

Primul Audi Q4 E-tron se mai vinde pe piata din Romania si intr-o configuratie pe nume Sportback 50 E-tron Quattro. Disponibila in schimbul unei sume minime de 60.400 de euro, optiunea mentionata anterior se bucura de doua motoare electrice si 299 de cai putere pe ambele punti.

Reteta in cauza este completata de o baterie cu capacitatea bruta de 82 de kWh, de unde acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.2 secunde si autonomia maxima de pana la 497 de kilometri.

Asa cum precizam si la inceputul acestui material, primul Audi Q4 Sportback E-tron este livrate alaturi de o lista cu dotari standard care cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus climatizare automata si scaune incalzite. Din peisaj nu lipsesc insa nici display-ul central de 10.1 inch, printre altele.

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback
mai multe