Audi a prezentat oficial masina cu tractiune spate pe care o va construi la fabrica Volkswagen. Galerie foto completa

Audi a prezentat oficial masina cu tractiune spate pe care o va construi la fabrica Volkswagen. Galerie foto completa
  • Audi a prezentat oficial masina cu tractiune spate pe care o va construi la fabrica Volkswagen
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare in trei versiuni de motorizare si doua variante la nivel de caroserie, mult anticipatul automobil al companiei cu sediul in Ingolstadt vine sa fure clientii de Tesla Model Y si, de ce nu, VW ID.4.

Anuntat in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate, atunci cand Audi a publicat primele fotografii si informatii cu privire la pachetul interior, primul Q4 E-tron din istorie nu mai reprezinta, de mult, o noutate absoluta. Ce este drept, fisa cu specificatii tehnice a masinii cu tractiune spate pe care compania auto cu sediul Ingolstadt o va construi la fabrica a fost data publicata abia in cursul serii de ieri, 14 aprilie 2021.

Programat sa ajunga in showroom-urile din Europa atat intr-o versiune Q4 E-tron, cat si intr-o varianta Q4 E-tron Sportback, cu alura de Coupe, concurentul actualei Tesla Model Y a pregatit trei optiuni diferite la nivelul sistemului de propulsie.

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Meniul caracteristic primului Audi Q4 E-tron din istorie debuteaza cu modelul 35, pus in miscare de un motor cu 170 CP pe puntea spate si o baterie cu capacitatea bruta de 55 kWh. Urmeaza un Q4 40 E-tron cu un motor alimentat de o baterie cu capacitatea bruta de 82 kWh, care livreaza puntii spate 204 CP, in timp ce varful de gama 50 quattro ofera aceeasi baterie cu capacitatea bruta de 82 kWh, dar doua motoare si 299 CP.

Cel mai eficient model il reprezinta versiunea Q4 40 E-tron, cu o autonomie de 520 de kilometri, pe cand varianta Q4 50 e-tron quattro impresioneaza, in special, prin valoarea de 6.2 secunde din dreptul sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Comercializat la preturi incepand de la 41.900 de euro, primul Q4 E-tron din istorie are o lungime de 4.59 metri si promite o capacitate de incarcare a portbagajului de pana la 1.490 de litri. Anterior, Audi a dezvaluit ca respectivul SUV dispune de un lung sir de tehnologii moderne, printre care si instrumente de bord digitale, airbag central, faruri cu matrice de LED-uri, afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, plus ecran central de 11.6 inch.

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Audi Q4 E-tron si Q4 E-tron Sportback
mai multe