Audi a prezentat oficial masina cu tractiune spate pe care o va construi la fabrica Volkswagen. Cum arata in realitate

Audi a prezentat oficial masina cu tractiune spate pe care o va construi la fabrica Volkswagen. Cum arata in realitate
  • Audi a prezentat oficial masina cu tractiune spate pe care o va construi la fabrica Volkswagen
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge pe strazi pana la sfarsitul anului 2021, cu lista de preturi pornind de la aproape 42.000 de euro.

Anuntat inca din prima parte a lunii trecute, acum mai bine de cinci saptamani si jumatate, noul Audi Q4 E-Tron stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, mult anticipata masina se remarca - in special, prin grila frontala supradimensionata, farurile configurabile (cu LED) promitand sa atraga, la randul lor, nenumarate priviri.

Liniile proeminente de la nivelul aripilor laterale, dar si jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch completeaza, alaturi de stopurile unite cu o banda iluminata cu LED-uri, reteta caracteristica departamentului exterior.

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, primul Audi Q4 E-Tron din istorie a pregatit doua display-uri color si cateva comenzi fizice. Aceeasi masina se mai poate lauda, de asemenea, si cu un afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, cu instrumente de bord digitale, un airbag central pentru sofer si pasager, tapiterie din materiale reciclate s.a.m.d.

Persoanele interesate de cum sta situatia la nivelul gamei de motorizari trebuie sa stie ca numarul optiunilor oferite se ridica la trei, puterea maxima disponibila fiind cuprinsa intre 170 si 299 de cai, asa cum precizam si anterior.

Asamblat pe platforma modulara MEB a Grupului Volkswagen, noul Audi Q4 E-Tron va fi comercializat atat in versiuni cu tractiune spate, cat si in variante quattro. Cea mai eficienta optiune vine cu o autonomie de pana la 520 de kilometri, pe cand cea mai performanta configuratie promite sa rezolve ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora in 6.2 secunde.

Preturile respectivei masini pornesc, pe piata din Germania, de la 41.900 de euro, cu mentiunea ca meniul specific caroseriei cu alura de coupe Sportback va costa cu ~2.000 de euro mai mult, potrivit companiei producatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe