BMW a asteptat peste 100 de ani ca s-o lanseze, insa acum o poate cumpara oricine. Cum arata prima masina din noua serie

BMW a asteptat peste 100 de ani ca s-o lanseze, insa acum o poate cumpara oricine. Cum arata prima masina din noua serie
  • BMW a asteptat peste 100 de ani ca s-o lanseze, insa acum o poate cumpara oricine
  • Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 67.600 de euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 67.600 de euro, printre echipamentele oferite in standard numarandu-se inclusiv jantele din aliaj pe 19 inch si tapiteria din piele artificiala.

BMW a demarat la sfarsitul lunii trecute productia primului sau SUV cu propulsie electrica, a carei asamblare se deruleaza la fabrica BMW-Brilliance Automotive din Shenyang, China. Dezvelita oficial chiar in vara acestui an, respectiva creatie are ca principali rivali duoul format din Audi e-tron si Mercedes EQC, pe urmele carora porneste alaturi de o formula cu doua motoare - cate unul pentru fiecare punte in parte, plus 286 CP.

BMW iX3 - Primul exemplar

O baterie cu capacitatea de 80 kWh si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice a noului iX3, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de aproximativ 6.8 secunde.

Primul SUV cu propulsie electrica din istoria companiei BMW se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima limitata la 180 km/h, pe cand autonomia totala se ridica la 460 de kilometri, in regim WLTP. In ceea ce priveste pretul de vanzare, respectiva creatie porneste - pe piata din Romania, de la aproape 67.600 de euro si beneficiaza in standard inclusiv de tapiterie realizata din piele artificiala, plus jante cu diametrul de 19 inch.

Vopseaua metalizata, scaunele fata cu functie de incalzire, iluminarea ambientala si instrumentele de bord digitale, suspensia pe aer sau chiar farurile cu tehnologie LED sunt oferite, de asemenea, de noul iX3 fara niciun fel de cost suplimentar.

BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW iX3 - Primul exemplar
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2020