BMW a asteptat peste 100 de ani ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine. Cat costa in Romania

BMW a asteptat peste 100 de ani ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine. Cat costa in Romania
  • BMW a asteptat peste 100 de ani ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 20 de inch si tapiterie din piele sintetica.

Prezentat publicului larg acum mai bine de sase luni, in ultimele saptamani ale anului 2020, primul BMW iX din istorie a fost lansat de curand, zilele acestea, si pe piata auto din Romania. La preturi care pornesc de la putin peste 81.000 de euro, conform configuratorul local.

In configuratia de baza, noua masina combina doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea neta de 71.0 de kWh, astfel ca autonomia maxima poate urca pana la 425 de kilometri.

BMW iX

BMW iX

BMW iX

Comercializat sub indicativul xDrive40, cel mai ieftin iX din gama BMW beneficiaza si de o putere maxima de 326 de cai, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 6.1 secunde. Viteza de top nu va depasi, in schimb, pragul de 200 de kilometri pe ora; dimpotriva.

Daca vine vorba despre dotarea standard, respectiva masina se bucura si de jante pe 20 de inch, de tapiterie din piele sintetica, scaune fata incalzite sau climatizare pe patru zone.

Acelasi BMW iX se mai vinde pe piata din Romania si intr-o versiune xDrive50, care porneste de la 100.601 euro. Acompaniata de doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea neta de 105.2 kWh, varianta cu pricina promite sa parcurga pana la 630 de kilometri cu o incarcare.

Reteta caracteristica masinii in cauza cuprinde inclusiv o putere maxima de 523 de cai si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 4.6 secunde, potrivit fisei tehnice, evident.

BMW iX

BMW iX

BMW iX

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2021