Omul care a desenat primul BMW X5 critica cea mai noua masina a bavarezilor: "Parca si-a pierdut sufletul"

Omul care a desenat primul BMW X5 critica cea mai noua masina a bavarezilor: "Parca si-a pierdut sufletul"
  • Omul care a desenat primul BMW X5 critica cea mai noua masina a bavarezilor
  • Respectivul model va intra in productia de serie incepand cu cea de-a doua jumatate a lui 2021
Distribuie pe Facebook

Respectivul model va intra in productia de serie incepand cu cea de-a doua jumatate a lui 2021, potrivit primelor informatii date publicitatii.

La aproape un an dupa ce a criticat grila noului BMW Seria 4 Coupe, omul care a desenat primul X5 din istorie a luat la analizat design-ul celei mai recente masini a bavarezilor. Este vorba, evident, despre versiunea de serie a conceptului Vision iNEXT.

Programat sa intre pe linia de productie din a doua jumatate a lui 2021, respectivul automobil a reusit la randul lui sa starneasca nenumarate controverse si discutii in contradictoriu, in special din pricina aceleiasi propuneri de la nivelul partii frontale.

Anuntat la inceputul lunii noiembrie a anului trecut, modelul care va ajunge in showroom-uri sub numele de BMW iX iese numaidecat in evidenta prin aspectul si, evident, dimensiunea grilei din dotare. Nici montantii posteriori nu vor trece insa neobservati.

In interior, departe de privirile curiosilor, versiunea de serie a conceptului Vision iNEXT isi va intampina alaturi de un design minimalist, printre punctele principale de atractie numarandu-se si cele doua display-uri color specifice plansei de bord.

Dupa cum precizam si anterior, din peisaj nu lipsesc nici scaunele fata cu tetiere integrate, afisajul pe parbriz cu proiector fara rama, comenzile tactile ori sistemul audio 4D. Inutil de mentionat, BMW a pregatit si cateva componente din materiale reciclate.

Meniul specific primului iX din istorie continua cu un sistem de propulsie complet electric, care vine cu doua motoare si peste 500 de cai putere pe ambele punti. Plus o baterie cu capacitatea mai mare de 100 kWh, de unde si autonomia de 600+ kilometri.

BMW iX

BMW iX

BMW iX

BMW iX

BMW iX

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2021