BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa curand o va putea cumpara oricine. Cum arata in realitate

BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa curand o va putea cumpara oricine. Cum arata in realitate
  • BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina...
  • ... insa curand o va putea cumpara oricine
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la peste 132.000 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntat in urma cu doar cateva zile, chiar la inceputul acestui an, primul BMW iX M60 din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, noua masina se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate desenate pentru un maximum de agresivitate, insa nici pragurile laterale proeminente nu ar trebui sa treaca neobservate.

Lista atractiilor principale continua cu jantele de dimensiuni generoase din aliaj - ce ascund etriere de culoare albastra, cu volanul hexagonal in doar doua spite si, daca mai trebuia cumva precizat, scaunele sport.

BMW iX M60

BMW iX M60

Comercializat in schimbul unei sume minime de aproximativ 132.200 de euro, pret caracteristic pietei din Germania, acelasi prim BMW iX M60 din istorie ofera inclusiv un pachet tehnologic ce cuprinde si faruri cu laser. Noua masina dispune insa si de doua display-uri uriase pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, asa cum este si cazul instrumentelor de bord.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici instalatia audio cu 30 de difuzoare de la Bowers & Wilkins, navigatia cu realitate augmentata sau elementele realizate din materiale reciclate - potrivit comunicatului oficial de presa.

In plan tehnic, primul BMW iX M60 din istorie impresioneaza in special prin puterea de pana la 619 CP a motoarelor alimentate de o baterie uriasa, cu capacitatea neta de 106.3 kWh; astfel, cu pedala de acceleratie la podea, noua masina are nevoie de exact 3.8 secunde pentru a rezolva problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Suna bine, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (78) Poze BMW iX M60
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Ianuarie 2022