BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa curand o va putea cumpara oricine. Galerie FOTO completa

BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa curand o va putea cumpara oricine. Galerie FOTO completa
  • BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa curand o va putea cumpara oricine
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Un sistem de propulsie cu doua motoare electrice - si pana la 619 cai pe ambele punti, deschide lista atractiilor principale.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, inca de la finele anului 2020, primul iX din istoria BMW se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana se va regasi - extrem de curand, si o varianta de performanta comercializata alaturi de indicativul M60.

Anuntat chiar la mijlocul saptamanii curente, respectivul vehicul se remarca printr-un design extrem de agresiv la nivelul departamentului exterior - spoilerele stilizate pentru un maxim de sportivitate vizuala si jantele din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch promitand sa atraga toate privirile din jur.

BMW iX M60

BMW iX M60

Inutil de precizat, aceeasi versiune de performanta a primului iX din istoria BMW se poate lauda inclusiv cu o capota bombata in partea din fata a caroseriei cu cinci portiere, dar si cu un set de praguri laterale proeminente - daca mai trebuia cumva mentionat. Reteta caracteristica variantei M60 cuprinde - printre altele, si etriere de culoare albastra.

La interior - in schimb, respectivul vehicul promite sa isi impresioneze cumparatorii cu dare de mana in special prin echipamentele oferite in standard, precum ceasuri de bord digitale, display central de 14.9 inch, instalatie Bowers & Wilkins cu 30 de difuzoare, scaune ventilate pentru sofer si pasagerul din dreapta.

Disponibil - pe piata din Germania, in schimbul unei sume ce depaseste 130.000 de euro, primul iX M60 din istoria BMW este pus in miscare de un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 106.3 kWh. Valorile livrate rotilor de pe ambele punti urca - in modul de rulare Sport, pana la 619 cai si 1.100 de Newton-Metri.

Conform comunicatului de presa dat publicitatii, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza - cu pedala de acceleratie la podea, decat 3.8 secunde, aceeasi fisa tehnica ce defineste respectivul vehicul cuprinzand inclusiv o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, plus o autonomie de maxim 566 de kilometri.

BMW iX M60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (78) Poze BMW iX M60
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2022