Cea mai asteptata masina electrica ajunge in EUROPA. Ce pret va avea aici noua TESLA MODEL 3

Cea mai asteptata masina electrica ajunge in EUROPA. Ce pret va avea aici noua TESLA MODEL 3
  • Tesla lanseaza Model 3 si in Europa
  • Disponibil numai pe anumite piete
  • Clientii vor putea opta pentru una dintre cele doua variante
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile, fondat de miliardarul Elon Musk, a anuntat ca cel mai accesibil model din gama, si anume Model 3, va fi disponibil si pe anumite piete din Europa incepand cu luna februarie a anului viitor.

Tesla a dezvaluit cel mai accesibil model din gama in urma cu doi ani si cu o saptamana inainte de acest eveniment, americanii se laudau ca au primit deja 325.000 de comenzi pentru Model 3. Dupa mai multe probleme care au amanat productia cu mai multe luni, primele 30 de exemplare au parasit linia de asamblare in vara acestui an.

Tesla Model 3

Recenziile negative nu au intarziat sa apara, cei mai multi jurnalisti auto notand calitatea slaba a constructiei si a materialelor. Chiar si asa, Tesla Model 3 a fost cea mai vanduta masina electrica din America de Nord in lunile iulie si august 2018.

Tesla Model 3

Reprezentantii companiei au anuntat acum ca Model 3 va fi disponibil si in Europa incepand cu februarie 2019, dar numai pe anumite piete precum Germania, Franta, Spania, Norvegia, Belgia, Portugalia, Elvetia, Austria si Olanda.

Tesla Model 3

Clientii de pe Batranul Continent vor avea de ales dintre doua versiuni ale lui Model 3: Long Range vine cu un portbagaj de 425 litri si un acumulator de 75 kWh, atinge 100 de km/h in 4.7 secunde, are o viteza maxima de 233 km/h si o autonomie declarata de 544 kilometri. Aceasta va costa in Germania de la 57.900 de euro in sus.

Tesla Model 3

A doua varianta este Tesla Model 3 Performance cu tractiune integrala in standard. Portbagajul si acumulatorii sunt identici cu cei ai versiunii Long Range, dar repriza 0-100 de km/h dureaza in cazul sau 3.7 secunde, viteza maxima creste la 250 de km/h, in timp ce autonomia scade cu numai 14 kilometri (530 km). Nemtii vor plati pentru un asemenea exemplar cel putin 68.600 de euro cu TVA.

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Tesla Model 3
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2018