Cea mai ieftina masina de la TESLA a primit mai multe imbunatatiri. FOTO ca sa te convingi si singur

Cea mai ieftina masina de la TESLA a primit mai multe imbunatatiri. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Cea mai ieftina masina de la TESLA a primit mai multe imbunatatiri
  • Seria vestilor bune culmineaza cu autonomia mai mare ca oricand
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu autonomia mai mare ca oricand: pana la 568 de kilometri, potrivit configuratorului companiei producatoare.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani, cea mai ieftina masina de la TESLA a primit, de curand, mai multe imbunatatiri. Disponibila deja spre vanzare, noua versiune a gamei Model 3 a renuntat la vechile elemente cromate in favoarea unor detalii negre, dupa cum putem observa inclusiv din primele imagini oficiale.

Reteta specifica departamentului exterior se incheie cu cateva optiuni proaspete la nivel de jante, in timp ce lista modificarilor operate la interior debuteaza si, in mod surprinzator, se si incheie cu consola centrala aproape insesizabil restilizata.

Tesla Model 3 Facelift

In ceea ce priveste aspectul tehnic, marele castigator al micului val de imbunatatiri care a lovit gama TESLA Model 3 este versiunea Long Range, oferita in schimbul a 40.690 de dolari. Aceasta poate parcurge, mai nou, pana la 568 de km, respectiv cu 50 de kilometri mai mult decat pana acum, cu o singura incarcare a bateriei sale.

Totodata, masina cu doua motoare electrice sub capota si un sistem inteligent de tractiune integrala in standard mai promite si o acceleratie de la 0 la 96 km/h in 4.2 secunde, dar si o viteza maxima de aproximativ 233 de kilometri pe ora.

Noua gama TESLA Model 3 isi va mai intampina clientii si intr-o versiune RWD cu un pret de pornire de doar 37.990 de dolari si o autonomie totala de cel mult 423 de km. Comercializata sub indicativul Standard Range Plus, aceasta mai este capabila, de asemenea, si sa sprinteze de la 0 la 96 de kilometri pe ora in 5.3 secunde.

Optiunea Performance cu doua motoare electrice, tractiune integrala in standard, 0 - 96 km/h in 3.1 secunde, viteza maxima de 260 de kilometri pe ora si autonomie de pana la 506 km, disponibila de la 54.990 de dolari, pune capat listei cu optiuni.

Tesla Model 3 Facelift

Tesla Model 3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Tesla Model 3 Facelift
mai multe