Cea mai ieftina masina de la Tesla bate BMW M3 si pe circuit, si in linie dreapta. VIDEO ca sa te convingi si singur

Cea mai ieftina masina de la Tesla bate BMW M3 si pe circuit, si in linie dreapta. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Cea mai ieftina masina de la Tesla bate actualul BMW M3 atat pe circuit, cat si in linie dreapta
  • Versiunea Performance a noului Model 3 reuseste sa se impuna inclusiv in proba 0 - 100 - 0 mph
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, cea mai ieftina masina de la Tesla bate actualul BMW M3 atat pe circuit, cat si in linie dreapta. Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant: te poti convinge si singur de acest lucru, chiar din urmatorul video.

Anuntata cu surle si trambite la inceputul anului 2016, cea mai ieftina masina de la Tesla se vinde zilele acestea in trei configuratii diferite. Dintre variantele de "motorizare" oferite de compania americana se remarca modelul... Performance, cu doua propulsoare electrice si un timp de numai 3.2 secunde pentru acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora.

Pentru a scoate in evidenta performantele versiunii respective, jurnalistii de la Top Gear au adus la linia de start un BMW M3 de ultima generatie si au organizat un test comparativ cu patru probe diferite. Inclusiv celebra liniuta pe 402 metri sau mai putin obisnuita batalie pe circuit.

Inutil de mentionat, varianta Model 3 Performance a reusit sa castige ambele batalii, la care se adauga o a treia victorie pentru rezultatul obtinut in cadrul unei probe de tip 0 - 100 - 0. Practic, cea mai ieftina masina de la Tesla a facut ce automobile precum Audi RS4 / RS5 sau Mercedes CLK / C-Class viseaza de o viata intreaga: sa bata etalonul clasei medii.

Pornind de la aceasta concluzie, care ar fi alegerea ta in conditiile in care un BMW M3 de ultima generatie are un pret de vanzare similar sumei cerute de compania americana pe electrica cu doua motoare si un timp de numai 3.2 secunde pentru acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora?

Distribuie pe Facebook
mai multe