Cea mai ieftina masina electrica din Europa a primit un facelift major. Noua Dacia Spring se lauda cu un design complet redesenat la exterior si ceasuri de bord digitale la interior. Cat costa

Cea mai ieftina masina electrica din Europa a primit un facelift major. Noua Dacia Spring se lauda cu un design complet redesenat la exterior si ceasuri de bord digitale la interior. Cat costa
  • Cea mai ieftina masina electrica din Europa a primit un facelift major
  • Noua Dacia Spring se lauda cu un design complet redesenat la exterior si ceasuri de bord digitale la interior
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea, in continuare, la dispozitie un motor cu numai 45 ori 65 de cai putere in dotare. Alimentat, si de aceasta data, de o baterie de doar 26.8 kWh. Dupa cum precizam inclusiv anterior.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de patru saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui februarie, cea mai recenta iteratie a popularului Spring a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Dacia a publicat - chiar pe parcursul zilelor precedente, primele informatii si detalii cu privire la nota de plata a respectivului autovehicul, acesta fiind comercializat, in Marea Britanie, la preturi care pornesc de la suma de 14.995 de lire sterline.

Dacia Spring Facelift

Dacia Spring Facelift

In versiunea de baza, propulsia este asigurata - daca mai trebuia cumva mentionat, de un motor cu numai 45 de cai putere, o baterie de doar 26.8 kWh completand, ca si pana acum, de altfel, lista cu specificatii de ordin tehnic. Atat timpul caracteristic probei 0-100 de kilometri pe ora, cat si viteza de top nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister - singura certitudine constand in autonomia de pana la 220 de kilometri, valoare preluata, mai mult sau mai putin surprinzator, inclusiv de varianta Electric 65, condimentata cu 65 de cai putere.

Noua Dacia Spring Facelift este disponibila, pe piata auto din Marea Britanie, in trei niveluri diferite de echipare, vehiculul cu pricina oferind in configuratia entry-level - fara costuri suplimentare, lumini de zi cu tehnologie LED, senzori de parcare spate, jante cu diametrul de 14 inch, sculptate din otel. Acestora li se alatura instrumente de bord digitale - livrate impreuna cu un display cu o diagonala de sapte inch, sase airbag-uri, o tapiterie confectionata din stofa, aer conditionat.

Dacia Spring Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Dacia Spring Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2024