Cea mai noua masina de la BMW are 490 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.0 la suta. Cat costa

Cea mai noua masina de la BMW are 490 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.0 la suta. Cat costa
  • Cea mai noua masina de la BMW are 490 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.0 la suta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED. Plus suspensie pe aer si un display curbat masiv.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 28 de saptamani - inca de la finalul lunii aprilie, cea mai recenta generatie a celebrei limuzine comercializate de compania BMW sub numele de Seria 7 se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de binecunoscutul producator bavarez de lux la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana se numara - mai nou, si o varianta 750e xDrive, pusa in miscare de un propulsor turbo in sase cilindri, cu capacitatea de trei litri, aparent.

BMW Seria 7 - Galerie foto

Unitatii de 2.998 de centimetri cubi si 313 cai putere - pe benzina - i se alatura un motor electric de 197 CP si o baterie de 18.7 kWh, respectiva solutie traducandu-se printr-un total de 490 de cai putere, livrat ambelor punti printr-o cutie automata cu opt rapoarte. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in 4.8 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinzand inclusiv o viteza de top de 250 de kilometri pe ora si un consum mediu de circa 1.0 - 1.1 litri la 100 de kilometri, dupa cate se pare.

Disponibila la preturi incepand de la o suma de 123.500 de euro - daca vine cumva vorba despre piata din Germania, reteta caracteristica autoturismului cunoscut sub indicativul 750e xDrive se mai poate lauda si cu pana la 87 de kilometri parcursi in modul de rulare EV, cu zero emisii de dioxid de carbon. Dar si cu o dotare standard extrem de bogata - compusa din faruri adaptive cu LED, suspensie pe aer, portiere echipate cu functie Soft Close, un display curbat masiv si instalatie audio semnata Bowers & Wilkins.

BMW Seria 7 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (268) Poze BMW Seria 7 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2022