Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce ofera bavarezii acum, pe piata. Cat costa

Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce ofera bavarezii acum, pe piata. Cat costa
  • Cea mai noua masina de la BMW e diferita de tot ce ofera bavarezii acum, pe piata
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED si instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de 19 saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii septembrie, primul SUV dotat cu o unitate electrica si un sistem de tractiune fata de la BMW a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: nemtii au publicat recent - chiar pe parcursul zilelor precedente, primele informatii si detalii oficiale cu privire la pretul de vanzare al noului iX1 eDrive20.

Oferit in schimbul unei sume minime de circa 47.900 de euro, respectivul model isi va intampina viitorii cumparatori in compania unui total sinonim cu 204 cai putere si 250 de Newton-Metri - ce ar trebui sa se traduca printr-un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in aproximativ 8.6 secunde.

Reteta caracteristica aceluiasi iX1 eDrive20 continua, asa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, cu o viteza maxima limitata la 170 de kilometri pe ora, pe cand autonomia vehiculului german - livrat alaturi de o baterie litiu-ion de 64.78 kWh, va urca pana la 475 de kilometri. Conform fisei cu specificatii tehnice, incarcarea de la 10 la 80% dureaza - la o statie de 130 kW, 29 de minute.

In ceea ce priveste echiparea standard, meniul cu pricina cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj, pe 18 inch, instrumente de bord digitale si configurabile, tapiterie din stofa, volan multifunctional - in trei spite, camera pentru mersul cu spatele, climatizare cu reglare pe doua zone a temperaturii.

BMW iX1 eDrive20

BMW iX1 eDrive20

BMW iX1 eDrive20

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW iX1 eDrive20
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2024